Fiúk. Nektek miért a szőke, agyonfestet, nagymellű, plázapatkányok tetszenek? Akik állandóan magas sarkúban rohangálnak és facen olyan a profiljuk, hogy kinn van a fél melle és csücsörit, mint egy idióta? Már bocsánat, de én ezt nem értem! -. -
És ti a jóképű helyes cuki-muki pasikra?
A nem helyesre rá se néztek, ugyan már gyarlók vagyunk mindig a legjobbat akarjuk :)
Megválaszolom: mert ezeket a lányokat lehet a legkönnyebben arra használni, amire a férfi egy nőt akar... Ilyen egyszerű. A normális lányok nem fekszenek össze akárkivel akármikor akárhol. :D
Jöhet a kődobálás, de ez így van. Mellesleg nekem nem feltétlen ezek jönnek be. De egy tény: ürítésre ezek a legalkalmasabbak. Ha majd kapcsolatot akarok, akkor nem egy ilyen plázapatkányt keresek majd, hanem egy normális, tisztességes csajt.
Egyébként sokan vannak itt olyanok, akiknek még sosem volt kapcsolat, és igazából nem is voltak szerelmesek? (bocs, hogy itt kérdezem)
F/17
Mondjuk a magas sarkú nekem eléggé bejön. Szóval azt nem baj, ha rendszeresen hord a lány. Persze nem olyan ízléstelen meg 20 cm-es példányokat, amiket a fenti plázapıcsák hordanak, hanem valami ízléses és közepesen magasat, ami hétköznapokra is jó. Meg mondjuk a nagy mell is tetszik, de csak akkor, ha természetes. Egyébként inkább legyen kisebb, mint mű. A fent leírt nőtípus pedig nekem sem jön be egyáltalán. Sem külsőben, sem viselkedés terén.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!