Fiúk. Nektek miért a szőke, agyonfestet, nagymellű, plázapatkányok tetszenek? Akik állandóan magas sarkúban rohangálnak és facen olyan a profiljuk, hogy kinn van a fél melle és csücsörit, mint egy idióta? Már bocsánat, de én ezt nem értem! -. -
Köszi a válaszokat. :)
2. válaszoló: Én már igazából feladtam a „helyes, jó fej, tudok vele hülyéskedni” fiút. Az ilyen nagyon ritka. (sajnos) És nem futok semmilyen fiú után.
4. válaszoló : 14 éves vagyok és szerintem teljesen megfelelő a sulyom, mert 165 cm vagyok és 42 kg és rendszeresen sportolok... de ha szerinted ez dagadt, akkor biztos igazad van és jól érteted. Amúgy te az ilyet honnan veszed? Mind1 tuti neked van igazad!! ;)
6. válaszoló: :) Szerintem egy lánynak lassan megfelel az is ha egy fiú kedves és lehet vele hülyülni. Nagyon nem tudunk válogatni, mert igen kevés ilyen fiú van. Ha van is sajnos én nem nagyon találkoztam még ezekkel.
na akkor én is fel teszek egy kérdést ugyan ez csak forditva:
Lányok nektek miért a plázab*zi,kigyúrt b*nkó f@szok jönnek be?pl:feszülős pulcsi még akkor is ha nincs izma se a gyereknek,szolizott bőr mint a transzfesztíták lassan már olyanok lesznek.na várom a választ??
Azért csajok, amiért nektek meg a pénzes, sportkocsis pasik.
A plázarohamqrvák is ugyanúgy a lóvéra meg a verdára mennek, de ők legalább ki is néznek valahogy cserébe...
12+13! „Lányok nektek miért a plázab*zi,kigyúrt b*nkó f@szok jönnek be?” Na ebbe nagyon-nagyot tévedsz! A csajok nem szeretik azokat a fiúkat akik „plázab*zi” és b*nkók! Az már más kérdés hogy a b*nkóságot elnézik ha tényleg jól néz ki meg nem mindig b*nkó! De egyáltalán nem szeretik a lányok a „plázab*zi”-kat! Személy szerint én utálom azokat a fiúkat akik ilyenek! De tutod elég kevés fiú van aki nem egy kanos, bunkó! Már nem azért de kihaltak azok a fiúk akikkel lehet hülyülni meg jó fej!
14.Nem minden "valahogy kináző lány" ilyen!
#6 Lehet, hogy a "helyes cuki-muki" fiúkra
néznek a lányok. De øk legalább cukik és nem mutassák, hogy mik van nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!