Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Fiúk. Nektek miért a szőke,...

Fiúk. Nektek miért a szőke, agyonfestet, nagymellű, plázapatkányok tetszenek? Akik állandóan magas sarkúban rohangálnak és facen olyan a profiljuk, hogy kinn van a fél melle és csücsörit, mint egy idióta? Már bocsánat, de én ezt nem értem! -. -

Figyelt kérdés

2013. máj. 24. 23:32
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. :)

2. válaszoló: Én már igazából feladtam a „helyes, jó fej, tudok vele hülyéskedni” fiút. Az ilyen nagyon ritka. (sajnos) És nem futok semmilyen fiú után.

4. válaszoló : 14 éves vagyok és szerintem teljesen megfelelő a sulyom, mert 165 cm vagyok és 42 kg és rendszeresen sportolok... de ha szerinted ez dagadt, akkor biztos igazad van és jól érteted.  Amúgy te az ilyet honnan veszed? Mind1 tuti neked van igazad!! ;)

6. válaszoló: :) Szerintem egy lánynak lassan megfelel az is ha egy fiú kedves és lehet vele hülyülni. Nagyon nem tudunk válogatni, mert igen kevés ilyen fiú van. Ha van is sajnos én nem nagyon találkoztam még ezekkel.

2013. máj. 25. 18:50
 12/19 anonim válasza:

na akkor én is fel teszek egy kérdést ugyan ez csak forditva:

Lányok nektek miért a plázab*zi,kigyúrt b*nkó f@szok jönnek be?pl:feszülős pulcsi még akkor is ha nincs izma se a gyereknek,szolizott bőr mint a transzfesztíták lassan már olyanok lesznek.na várom a választ??

2013. máj. 26. 12:48
 13/19 anonim válasza:
Egyetértek az előző válaszoló eszméivel.
2013. máj. 26. 13:13
 14/19 anonim ***** válasza:
61%

Azért csajok, amiért nektek meg a pénzes, sportkocsis pasik.

A plázarohamqrvák is ugyanúgy a lóvéra meg a verdára mennek, de ők legalább ki is néznek valahogy cserébe...

2013. máj. 26. 13:51
 15/19 A kérdező kommentje:

12+13! „Lányok nektek miért a plázab*zi,kigyúrt b*nkó f@szok jönnek be?” Na ebbe nagyon-nagyot tévedsz! A csajok nem szeretik azokat a fiúkat akik „plázab*zi” és b*nkók! Az már más kérdés hogy a b*nkóságot elnézik ha tényleg jól néz ki meg nem mindig b*nkó! De egyáltalán nem szeretik a lányok a „plázab*zi”-kat! Személy szerint én utálom azokat a fiúkat akik ilyenek! De tutod elég kevés fiú van aki nem egy kanos, bunkó! Már nem azért de kihaltak azok a fiúk akikkel lehet hülyülni meg jó fej!

14.Nem minden "valahogy kináző lány" ilyen!

2013. máj. 28. 17:15
 16/19 anonim válasza:
Nem haltunk ki, még itt vagyunk, élünk s virulunk, és nem veszünk tudomást a világról. Az a Te bajod, hogy nem veszel észre minket a tömegből, sikeresen elvegyülünk, mint azok, akik régen mindent elvesztettek. És igen, én őrült vagyok, büszke is vagyok erre! :D Velem lehet hülyülni. Személy szerint sose voltam szerelmes, mégpedig egyetlen okból: nincs olyan lány a 40 km-es körzetemben, akit szerethetnék azért, mert szép, és normális. És valóban, utálom azokat, akik minden nap cserélik a profilképüket, meg depis baromságokat írnak ki. Régimódi vagyok, nem tagadom, hogy pont ez miatt van sok izomagyú bunkó ellenségem. De én legalább magamat adom. Személy szerint ennyit mondanék. Vannak még olyan fiúk, akikkel lehet hülyülni.
2013. máj. 28. 18:47
 17/19 A kérdező kommentje:
Ezt jó hallani. :) És igazából én sem voltam szerelmes viszont a legjobb barátnőm igen (már elég sokszor)és a múltkor nagyon megbántotta egy fiú ezt az egészet igazából egyűt kérdeztük és köszönjük az összes választ! ^-^ Én nem igazán vagyok az a fiúzos inkább focizok velük meg ilyesmi és ne igazán szeretek shoppingolni -.- olyan unalmas!
2013. jún. 1. 14:18
 18/19 anonim válasza:
Hát jó tudni, hogy vannak lányok, akik az értelmesebb fiúkat értékelik. a 16. voltam
2013. jún. 1. 23:20
 19/19 anonim válasza:

#6 Lehet, hogy a "helyes cuki-muki" fiúkra

néznek a lányok. De øk legalább cukik és nem mutassák, hogy mik van nekik.

2017. okt. 29. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!