Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nektek tetszenek a magas...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek tetszenek a magas lányok, vagy hátrányt jelent?

Figyelt kérdés
175,5 centi vagyok, 16 éves és valahogy azt veszem észre hogy a fiúk jobban szeretik az alacsony lányokat. Ez tényleg így van vagy bemesélem magamnak?
2016. márc. 25. 18:10
 1/7 anonim ***** válasza:

171cm vagyok 16 eves fiu es szeretem a magas lányokat 😃 ismerek is párat 😋 persze az alacsonyakat is szeretem mert akkor felneznek ram de szamomra nem gond ha a lany magasabb csak szeressen 😊

16F

2016. márc. 25. 18:19
 2/7 anonim ***** válasza:
még belefér mert 0,5 cm-vel magasabb vagyok nálad :D amúgy nem a magasságot nézem én ha tetszik akkor tetszik magasságtól függetlenül 16/F
2016. márc. 25. 18:22
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez pont jó magasság.

A nagyoknak nem vagy túl kicsi, a veled egymagasak is szeretek a velük egymagasakat. :)

2016. márc. 25. 18:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Én 4-5 centivel magasabb vagyok nálad, szóval alapból nem lenne probléma ^^
2016. márc. 25. 18:34
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát... én nagyon szeretem a magas lányokat...

Ha téged sem zavar, hogy én meg kicsi vagyok...😂

2016. márc. 25. 19:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is 16 éves lány vagyok és 178 cm. Eddig nem vettem észre, hogy hátrány lenne..:D
2016. márc. 25. 20:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Sokkal magasabbak is vannak nálad. Nekem pont jó lenne, mert fél centivel magasabb vagyok :D
2016. márc. 25. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!