Szeretnék orvos lenni! Szerintetek vagyok hozzá elég okos? Felvennének középiskolába?
Most kezdem a nyolcadikat és ezen gondolkozok mert akkor kilencedikre erős iskolába megyek ahonnan biztos hogy felvesznek orvosira.
Kérdezhetem ugyis :egy erős iskolához okos vagyok ? Az erős az olyan mint pl a győri katolikus gimi jo annyira talan nem . na hetedik évvégén 4.6volt az átlagom bioszbol dicséretes vagyok . az osztályunkban kb a 6-7 legjobb tanulmányi eredményekkel rendelkezek.a német kellene ebben az iskolában az viszont nekem nem megy . szerintetek mehetnék ebbe az iskolába ?felvennének? Most gimnáziumi iskolába járok 14L
Hallottál már a gondolat erejéről?
Ha azt hiszed buta vagy igazad van, ha azt hiszed okos vagy igazad van. :)
Univerzum, azt mondja, teljesítem minden kívánságod. Ezért van, hogy a negatív gondolatok pusztítanak, a jók lehetőségeket nyit meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!