Mit csináljak hogy ne adjam fel?
Azzal kezdem hogy szeretek élni! Sőt imádok! De zavar már bennem az hogy mindent fel adok! Most épp le szeretnék fogyni! Már rengetegszer bele kezdtem de mindig fel adtam! Nagyon sok midnent akartam! Pl most le akarok fogyni hogy megtanuljak szaltózni! Lehet hogy gyerekes de valamiből jó akarok lenni! Nem sorolok most sok problémár hogy mindent feladtam/feladok! De Hogy segítsek már magamon? Hogy győzzem meg magam hogy igenis le fogyok és nem "na jó semmi baj eszek most egy kicsit....aztán na jó mégegykicsit" És máris fel adtam! Hogy győzzem már meg magam hogy soha ne adjak fel semmit?
16/F
A kosarazást vagy a kézilabdát nem próbálnád ?
Egyébként dettó úgy voltam, mint te 3 évvel ezelőtt. Tudod, ennek van egy pszichológiai háttere is. Ugyanis amikor túl jól visszük hajlamosak vagyunk túlkényeztetni magunkat. Aztán amikor 3 éve szakitottam az exemmel, a szakitásunk után az életem egy pokollá fajult, mindenki elkezdett szekálni a súlyom miatt s nem is kell mondanom, hogy egész iskolaév alatt depresszióba estem. Aztán amikor jött a nyár új ember lettem. Miért ? Mert kellett bizonyitsak. Mert amikor megszakad a föld a talpad alatt akkor te sem csücsülsz tétlenül.
Persze nem kivánom neked, hogy ilyen helyzetbe kerülj, de meg kell értsd, hogy ameddig rózsaszinben látod a világot nem fogsz sokat változni. Mert ugyebár ki akar egy rózsaszin világot eladni egy szürkéért ? De az igazság az, hogy a szemüveget lassacskán lekell venni és elis kell dobni, mert másképp nem fog menni. Az elején nehéz lesz persze, de akinek volt ideje elkényelmesedni annak legyen ideje visszaszokni is egy aktivabb életmódra, márha olyan álmai vannak, mint neked.
Találj indokot, ha a környezeted nem csúfol akkor az nagyon jó, de a kimondatlan szó nem vész el (= vagyis attól, hogy valaki nem mondja a szemedbe ne gondold, hogy jó pasinak néz )
Meg valljuk be, hogy 10 nőből 9 az atlétikus férfiakat kedveli
Nem akartam nyers lenni, de tényleg ideje nekikezdeni, mert most még ilyen problémád van, de később meg fog gyűlni a bajod az akaratgyengeséged miatt és ez bizony nem előnyös
Soha le nem mondani
Soha el nem csüggedni
Ha kell mindig újra kezdeni -.- Sok Sikert
Hogy ez milyen szép volt! ;( :D
Ez tetszett!
Most még nem csúfolnak! van aki tesz megjegyzést vagy a hátam mögött vagy előttem de szerencsére kevés! Akkor most míg nem vagyok a pokol közepén addig segítsek magamon hogy kijussak belőle! Vagyis Akkor is akaraterővel amennyi csak van benne mazt ki kell használnom és sportolni! Az biztos hogy nem fogok semmibe bele kezdeni, se atlétika se kézi se kosárlabda! De majd rendszeresen minden nap futok, nem eszek csokoládét és le is fogyhatok és a pattanások is eltűnhetnek és akkor ha meg lesz midnen akkor lehet célom, mint most a szaltó!
Kösz a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!