Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » El lehet veszteni az időérzékü...

El lehet veszteni az időérzékünket?

Figyelt kérdés
Egy ideje úgy érzem, mintha minden nap egy hét lenne, minden hónap egy év.. vagy valahogy így.. mintha megállt volna az idő és semminek nem lenne értelme. Eddig is depressziós voltam (pszichológus, és nem saját magam által diagnosztizált), de ez mostmár szörnyű. Ha visszanézek, eddig mindig úgy volt hogy egy pillanat alatt elment az idő, ez a 21 év is amit leéltem, mintha csak egy pillanat lett volna, most meg megállt az idő. Van ilyen? Mit lehetne ellene tenni? Ne mondjátok hogy csináljak valamit amit szeretek, semmit nem szeretek csinálni, még élni se. Más egyéb megoldásokra nyitott vagyok.
2016. máj. 29. 08:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Mivel telik a napod?

Tanulsz, dolgozol?

2016. máj. 29. 10:39
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem szeretsz élni ?

lány vagy ?

2016. máj. 29. 10:40
 3/3 A kérdező kommentje:
lány vagyok igen. tanulok is, és dolgozok is (jelenleg csak a munka, mindenféle diákmunka ami éppen van).
2016. máj. 29. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!