El akarom veszteni a szüzességem mit tegyek?
Az előző barátnőmmel már majdnem lefeküdtünk,de aztán szakítottunk, félek ha a következővel nem alakul ki olyan komolyra a kapcsolatunk akkor már nagyon soká lessz az hogy komoly kapcsolatom lessz.:S
15/f
Türelem,még ráérsz szexelni!
Lesz még bőven időd!
elveszíted aztán majd keresed. én multkor elveszítettem a pénztárcám és utána kerestem hosszu ideig. de szerencsére meglett. de ha a szüzességed veszíted el, akkor azt nem találod meg többé :P
noorbyyy
Nekem nemrég volt egy pasim és majdnem lefeküdtünk egymással. Egyébként be kell valljam, hogy már nem járunk, de a srácban minden megvolt : intelligens volt, sportoló, karizmatikus, szuper jól nézett ki, diplomái voltak, stb. és a mai napig sem találtam hozzá hasonlót. Egyszer amikor majdnem lefeküdtünk megkérdezte, hogy én már lefeküdtem valakivel ? A lényeg, hogy kiderült, hogy egyikünk sem feküdt le még senkivel és őszintén akkor éreztem, hogy imádom. Ha azt felelte volna, hogy már volt 1 vagy 5 csaja, hát nekem az nem lett volna annyira menő.
Hidd el, hogy nem a szűzességtől függ, hogy valaki mennyire vagány, hanem te magad. Te magad lehetsz vonzó, vagy lehetsz akármi attól függően, hogy mivel töltöd az időd, mit értél el eddig, miben vagy járatos, milyen a beszédstilusod, egyszóval az én ex- pasim mindenben kitűnt és nekem ez számitott, ezért szerettem őt és az, hogy szűz volt 1általán nem számitott rossz pontnak, SŐT . . .
Én hasolóan gondolkodtam,14 voltam mikor először csináltam.Úgyanígy féltem attól hogy nem lesz komoly kapcsim ha nem teszem meg.
Meg is bántam hogy olyan korán elkezdtem.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!