Olyan szomorú vagyok. Megvigasztalna vki?
Szomorú vagyok, rá kellett jönnöm, hogy nincs is igaz barátom :( A barátom (pasim) meg épp haragszik rám :(
Mit tegyek? :'( olyan bánatos vagyok..
Bocs, ha nyers vagyok, de vigasztaljon az a tudat, hogy 15 éves vagy, és legalább volt valakid.
A mai világban már csak ez számít.
17/f akinek még nem volt senkije
Egy kis optimizmus! Könyörgöm! Nézd a jó oldalát! Bármit megtehetsz már senki se fog gátakat szabni neked! Haragszik a pasid dobd ki, a "legjobb barátnőd" nagy szerelme már neked is régóta bejött neked.. Hát szedd fel, mutasd meg neki, hogy téged nem lehet csak úgy átbaszni! Minek siránkozni, a bosszú mindig édes! És az is bosszú, amikor megmutatod az embereknek, hogy milyen JÓL érzed magad! Minden emberben van annyi tartás, hogy ha igazán ramatyul is van képes össze szedni magát! Nem kell hozzá Oscar szobor sem szinisuli. Ahogy megmutatod nekik, hogy téged nem pudingból gyártottak nem fognak szemétkedni, kihasználni, átbaszni! Hanem tudni fogják, hogy csak annyira barátkozzanak veled amennyire komolyan gondolják, különben úgyis ők szívnak!
A sebeidet meg este is nyalogathatod! Emberek miatt sose sebezd meg magad!
Gyerünk élj! Kapcsolj be valami pörgős zenét és kezd el rázni a hátsód!
Amikor szomorú vagy nem vigasztalás kell és Children Of Distance, hanem Rihanna, J-Zay, Beyoncé, Pit Bull vagy akárki. Tömd a csokit és nézz vígjátékot! Kevés az élet ahhoz, hogy ilyen sz.ron siránkozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!