Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Olyan szomorú vagyok! Megvigas...

Olyan szomorú vagyok! Megvigasztalna valaki?

Figyelt kérdés
2010. júl. 19. 10:52
 1/10 anonim ***** válasza:
mi a baj?
2010. júl. 19. 10:56
 2/10 A kérdező kommentje:
tesóm elment moziba a barátnőjével, engem meg itt hagyott:'( mondtam h szeretnék menni, de azt mondta, hogy máshova is mennek:'(:'( az igazság, hogy olyan rég voltam már moziba, meg vásárolgatni... mindig csak olyan helyekre mentünk ahova én nem akarok:'( ÚGY SZERETTEM VOLNA NACHOST ENNI!!!!!
2010. júl. 19. 10:59
 3/10 A kérdező kommentje:
és a legrosszabb, hogy itthon egy csomó más dolgot is kell csinálnom (házimunka)...
2010. júl. 19. 11:00
 4/10 anonim ***** válasza:

óóó,ez nem olyan nagy baj:)

beszéld meg a tesóddal,hogy veled is menjen el moziba,hisz nyár van,és ilyenkor nem csak a házimunkát kell csinálni.

vagy menj el egy barátnőddel moziba:)

2010. júl. 19. 11:03
 5/10 anonim ***** válasza:

A tesód a barátnőjével szeretne lenni(kettesben). Végezd el a házimunkát inkább, addig sem gondolsz a "bánatodra". Amúgy én is ha moziba megyek MINDIG nachost eszem.(De múlt héten rakták fel a fogszabimat és most 2 és fél évig nem ehetek nachost) :(

;)

2010. júl. 19. 11:05
 6/10 A kérdező kommentje:

először is a tesóm már elment, Pestre mentünk volna és én meg vidéki vagyok, barátnőim sincsenek nagyon... a legrosszabb, hogy tesómnak is dolgoznia kéne, de ő mindig elmegy és én meg itthon dolgozhatok.

és utolsónak: MICSODA???!!! Nem lehet fogszabiban nachost enni???:'( nekem is fogszabim van....:( Nekem azt mondták, hogy rágót nem ehetek....

2010. júl. 19. 11:08
 7/10 A kérdező kommentje:
már annyira szomorú vagyok, hogy a hijo de la lunát hatodjára hallgatom.....:'(
2010. júl. 19. 11:09
 8/10 anonim ***** válasza:

értem,hogy a tesód már elment,de mikor hazajön,akkor beszéld meg vele,hogy mondjuk a héten menjen el veled.

kihúzza magát a munkából?nem szép dolog...bár ha szóvá teszed neki,nem biztos,hogy elvisz moziba:)

de ez miatt ne legyél szomorú:)

2010. júl. 19. 11:11
 9/10 A kérdező kommentje:
még most is sírok és most jön a dal hetedjére....:'(
2010. júl. 19. 11:13
 10/10 haggyámán ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=LYhrYHmUPn0

Ezt hallgasd meg hétszer. :)

2010. júl. 19. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!