Olyan szomorú vagyok! Megvigasztalna valaki?
óóó,ez nem olyan nagy baj:)
beszéld meg a tesóddal,hogy veled is menjen el moziba,hisz nyár van,és ilyenkor nem csak a házimunkát kell csinálni.
vagy menj el egy barátnőddel moziba:)
A tesód a barátnőjével szeretne lenni(kettesben). Végezd el a házimunkát inkább, addig sem gondolsz a "bánatodra". Amúgy én is ha moziba megyek MINDIG nachost eszem.(De múlt héten rakták fel a fogszabimat és most 2 és fél évig nem ehetek nachost) :(
;)
először is a tesóm már elment, Pestre mentünk volna és én meg vidéki vagyok, barátnőim sincsenek nagyon... a legrosszabb, hogy tesómnak is dolgoznia kéne, de ő mindig elmegy és én meg itthon dolgozhatok.
és utolsónak: MICSODA???!!! Nem lehet fogszabiban nachost enni???:'( nekem is fogszabim van....:( Nekem azt mondták, hogy rágót nem ehetek....
értem,hogy a tesód már elment,de mikor hazajön,akkor beszéld meg vele,hogy mondjuk a héten menjen el veled.
kihúzza magát a munkából?nem szép dolog...bár ha szóvá teszed neki,nem biztos,hogy elvisz moziba:)
de ez miatt ne legyél szomorú:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!