Bejön neked ez a fajta táncstílus, ill. megtudod csinálni?
2010. ápr. 10. 21:46
1/10 anonim válasza:
hát ez kqwa jo :) nem lenne rossz ha megtudnám csinálni dehát sajna nem
2/10 anonim válasza:
táncnak nem nevezném, de jó :) mármint nem jó semmire de szórakoztatni vele a többieket épp jó :D én nem tudnám megcsinálni
3/10 anonim válasza:
nagyon jó, így nézni, de nem hiszem h élvezném mint "táncot..."
És szerintem nagyo sok szorgalommal és ktartássalmindannyian meg tudnánk csinláni :D
4/10 anonim válasza:
Nekem nem :/ Semmi értelme. Amúgy nem tudom, hogy meg tudnám-e csinálni, nem próbáltam.
5/10 anonim válasza:
Rohadt jó:D Holnap/ma kipróbálomXD
6/10 anonim válasza:
Aham tetszik ez a robot fieling amúgy innen koppintotta a srác: http://www.youtube.com/watch?v=y85YXMBRASc&translated=1
7/10 anonim válasza:
Jah utolsó vagyok nem olvastam végig a kérdést nem tudom megcsinálni csak ha sokat gyakorolnám de ahhoz lusta vagyok:D
9/10 anonim válasza:
mármint azt a kézhullámos izét xd
10/10 anonim válasza:
Nekem ezt meg kellett tanulnom régen egyesületnél, de már 3 éve egyáltalán nem táncolok, még bulikba se, szóval már nem tudom megcsinálni, igazából gyakorolni kell, különben csak úgy néz ki az ember, mintha egy makacs legyet próbálna elhesegetni.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!