Mi történik velem? Soha nem volt e fajta!
Hormonok.Vagy nem is tudom,az emberi butaság!
Egyébként ha nem akarsz ilyen lenni,akkor ne legyél ilyen,és ennyi!
Az első ítélkezése helyett én az objektivitást választom: úgy veszem ki a szavaidból, hogy a szüleid semennyi mozgásteret nem engedtek Neked, úgy nőttél fel, hogy még a seggedet is ők akarták kitörölni akkor is, ha te ezt határozottan nem igényelted. Ők élik a te életedet. Ezért, most olyan vagy, mint aki régóta szomjas és rátalál egy hordó vízre. Te az elnyomottságodat és ebből fakadó frusztrációdat szeretnéd - jogosan - kompenzálni. Szerintem ezért történik ez veled.
Amit tehetsz: alaposan elbeszélgetni a szülőkkel, őszintén. Magaddal meg csak azt tedd, olyanba vidd bele magad, amit tényleg akarsz. Nincs neked szükséged alkoholos szexbulikra meg cigarettára ahhoz, hogy embernek érezd magad. Pótcselekvés lenne. Élj úgy, hogy az neked legyen jó, nem a korosztályod elvárásainak. Légy őszinte magadhoz!
"mindezt azért mert most ért véget egy másik "
-ennek bosszú jellege van.
Aminek csak kizárólag TE lehetsz az áldozata, akár egy életre kihatóan.
Ne csináld. Nyugodj meg, hogy majd utána igaz,tiszta, szép dolgokban legyen részed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!