Mi történik velem? Soha nem volt e fajta!
Rohadt egyszerű: ne tedd
Felfoghatatlan, miért 18 éves korában megy el egy ember esze...
Szerintem (ha van kádad) ülj bele egy kád meleg vízbe, gyújts gyertyát, ha egyedül vagy, gyújts rá egy cigire, mellé igyál meg egy narancsos sört, és gondolkozz el, hogy kell-e neked az, hogy rib@ncnak tartsanak egy görbe este után, azért, mert nincs önbizalmad? Hülyeség!!
Mindezt megteheted egy domb tetején, ahol szép a kilátás, gondold csak át! :)
Szerintem sminkeld ki magad, menj el egy buliba (ha a bulihoz ragaszkodsz), és hidd el magadról, hogy nem vagy dagadt,(mert NEM vagy az!) flörtölj, érezd jól magad, de próbálj a fokozatosságra törekedni,a cigitől, piától nem leszel vagány, és a szextől sem.
Lázadj, de beszéld meg a szüleiddel, hogy elérkeztél az életedben egy ponthoz, amikor már többre vágysz, értsenek meg, és támogassanak. Magyarázd el nekik, ha tiltanak, az rosszabb, mert amit akarsz úgyis megteszed a tudtuk nélkül is!
Magamra emlékeztetsz. Én ültem a dombon, sörrel+cigivel, az új pasi meg jött, vele a szerelem és a szex is,azóta nem dohányzom, nem iszom, de van 3 szerelemgyerekünk..
Elégedj meg azzal, hogy el tudd fogadni magad! Ez csak egy mélypont, hipp-hopp, ki is jössz a hullámvölgyből. A bosszúnak meg nincs értelme, ki fog nevetni az illető.
Írj, hogy hogyan alakult! :)
Talizz a barátnőddel, igyál egy Bacardit, szívj el cigit. DE: ha azzal a pasival találkozol, aki megcsalt, szerintem nem kéne saját magad megaláznod azzal, hogy lefekszel vele...
Mi vagy te, egy lábtörlő? Hogy akkor, és annyiszor törli beléd a lábát, ahányszor akarja? És a hátad mögött meg kinevet? Ha nincs ló, jó a szamár is neki??
Legyen már önbecsülésed!!!
Ha meg a feszkót akarod levezetni, írj verset, vagy nem tudom...
Ez a "mivel jobb az a no" dolog, ezt csak egy kifogasnak hasznalod, hogy lefekudj a volt baratoddal, azzal, aki jol atvert. Ha nem igy lenne, nem mennel fel hozza, nem talalkoznal vele, nagy ivben kikerulned.
Eredeti kerdesedben szuleidet okoltad, mivel nem engedik hogy cigiz, igyal, ezert most kirugsz a hambol. Most mar a baratod, vagy mar nem is tudom melyik baratodat, vagy kit is okolsz, minenkit csak nem magadat, azert, hogy kiprobald a holnap estet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!