Hogy legyek laza és beszédes?
Régen olyan egyszerű volt...persze nagyobb társaságban sosem voltam beszédes de a saját kis baráti köreimben(iskolában és azon kívül) be nem állt a szám ha azzal a néhány emberrel voltam.
Viszont ahogy véget ért az általános és gimibe kerültem ez megváltozott, egyszerűen nem tudok megnyílni pedig már majdnem 2 éve vagyok ott.
Feszült vagyok, olyan laza akarok lenni,mint a többiek, de nem megy.Tudom hogy nem szabad erőletetni mert az érződik de nem tudok mit tenni.Ezért nem nagyon barátkoznak velem mert sokszor van feszült csönd amikor valakivel beszélek, nem tudok mit mondani és ezt nem nagyon szeretik az emberek.
Kedves de távolságtartó vagyok pedig laza akarok lenni, poénkodni a többiekkel mint ők egymással, de nem megy, olyan béna vagyok:(
Mit tegyek? Hogy szerezzem vissza a régi önmagam? Mert ha már egyszer évekkel ezelőtt képes voltam laza és poénos lenni akkor biztos nem vagyok teljesen reménytelen eset:D
Egyébként ha interneten ismerek meg valakit akkor ki nem találnák hogy a valóságban nem vagyok beszédes, írni rengeteget tudok.Akármiről.Sőt, könyvet is írok:D
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!