#otaku kérdése:
Ha az altalam kedvelt srác es egy masik fiu olelgetik egymast, akkor b*zik?
Figyelt kérdés
Van egy srac aki tetszik de van neki egy barátja (fiu) es olelgetik egymast. Akkor most mivan?! Mert kozben "flortol" velem csak hat na...remelem értitek xd2016. máj. 27. 17:01
11/16 A kérdező kommentje:
De olelhetik egymást mert az addig oke. De ok egymás ölében is ülnek...
2016. máj. 28. 20:40
12/16 A kérdező kommentje:
Meg nem is abbol jott le hogy talán b*zik mert megoleltek egymast. Hanem ahogyan megolelik egymast
2016. máj. 28. 20:42
14/16 anonim válasza:
Attól függ poénra veszik-e. Ültem már haverom ölében puszta köcsögségből :'D Meg hülyülésből de nem vagyunk b*zik :'D
15/16 A kérdező kommentje:
Ja meglehet hogy csak hulyulnek. Csak ugy érdekelt mert mar kezdett furcsa lenni
2016. máj. 31. 17:09
16/16 anonim válasza:
Szerintem nincs baj avval, ha két fiú között közvetlen kapcsolat van, miért baj ha viccből ölelgetik egymást? :D
Én ismerek olyat, aki viccből ölelget más fiúkat, stb., mégis tudom, hogy normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!