Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ezzel a tejesítménykényszerrel...

Ezzel a tejesítménykényszerrel mit lehetne kezdeni? Szerintetek ez nagyon gáz? 18/L

Figyelt kérdés

ez az első egyetemi évem nehéz szakon, emellett sportolok és utolsó előadásom lesz egy amatőr színjátszó körben ( azért utolsó mert az egyetem miatt abba kell hagynom)

de annyira idegeskedem a vizsgák miatt, hogy megmutassam a szüleimnek, hogy jó vagyok ( annyira mint a bátyám), meg a barátomat is büszkévé akarom tenni... De emiatt az idegesség miatt már étvágyam sincs, állandóan fáj a fejem, rossz a közérzetem, fáradt vagyok, sirhatnékom van, hánynom kell... És nem birok a tanulásra koncentrálni mert azon pörgök, hogy mi van ha nem sikerül, nem vagyok semmire képes, nem lesznek rám büszkék.. ja és nem lesz ösztöndíjam akkor a nyaramnak is annyi... Szóval ez megy de ami a legrosszabb, hogy van hogy elkezdek szédülni, elkezd verni a szivem és azt hiszem mindjárt összeesek, félek hogy vizsgák közbe is ez lesz. Ilyenkor nagyon félek...Ja és a környezetemmel meg türelmetlen és agresszív vagyok. Vagy kiabálok vagy sírok... Nagyon szerencsétlennek érzem magam. Néha elgondolkozom azon, hogy valamivel kárt kéne tennem magamban, hogy észhez térjek. Pl hánytatnom kell magam vagy gyógyszert bevennem..

2016. máj. 18. 17:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Pszichológushoz kellene fordulni, mert ez így nagyon nem jó.
2016. máj. 18. 17:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Kezdd csak el hánytatni magad, és utána már ÉLETED SEM lesz, és még jobban ideggörcsé válsz - tapasztalat.
2016. máj. 18. 22:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne másoknak akarj megfelelni, hanem magadnak.
2016. máj. 18. 22:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez kezdődő pánikbetegség/depresszió. Jobb lenne felkeresni ezzel egy pszichológust.
2016. máj. 19. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!