Vajon tetszek nekik?

Figyelt kérdés
helló a múlt hétvégén volt egy buli nem voltunk sokan csak 11-en és szinte mindenki részeg volt csak én és még két lány nem . Három fiú is leakart feküdni velem persze hogy nem engedtem mivel csak barátok vagyunk és nem is tetszenek , bókoltak nekem hogy szép a szemem szép vagyok meg ilyenek de részegek voltak . Józanon is ezt gondolják ??
2016. máj. 8. 17:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem tartanak ocsmánynak, de amit valaki részegen mond, azt mindig óvatosan kell kezelni. Lehet őszintére itták magukat és olyanokat mondtak, amiket józanon nem mernek. De az is lehet, hogy annyit ittak, hogy nem is tudták kihez beszélnek, csak remélték, hogy egy lányhoz.
2016. máj. 8. 19:56
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod :)
2016. máj. 10. 16:50
 3/3 anonim válasza:
Ez ismerős nagyon is.. A részeg ember a legőszíntébb! Ha tudták ki vagy es tudták a nevedet is,akkor biztos hogy szépnek találnak!
2016. máj. 11. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!