Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért ilyen elb*szott ez a világ?

Miért ilyen elb*szott ez a világ?

Figyelt kérdés

elnézést a kifejezésért, de ahogy kikerültem a középiskolából hirtelen minden fekete lett.

magasról tesznek az emberre, nem érdekel senkit senki

nincs összetartás

ha dokihoz akarok bejutni 2 hónapot kell próbálkoznom időponttal mert foglalta a telefonok majd ha kapok fél év mulvára akkor onnan is ideoda zavarásznak

nem segít sehol senki csak egymásra mutogatnak mindenhol

ezenkívül a civil emberek is bunkók, letúrnak a bkv-ról, belédkötnek, felrugnak ha nekik épp úgy kényelmes

mindenki csak magával törődik, nem értem miért ilyen elfuserált ez a világ....

2010. ápr. 8. 15:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Mert istentelen a világ!!!Lényeg hogy te és én jók vagyunk!:)
2010. ápr. 8. 15:48
 2/18 anonim ***** válasza:
39%

hát, rossz napod lehetett. sajna, így van ez.

de lehet holnap csupa jófejjel találkozol.

2010. ápr. 8. 15:48
 3/18 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem hibás a világnézeted... Öszetartás nincs és nem is nagyon volt a magyarokba soha, de munkahaelyen vagy felsőoktatásba ugyan úgy össze lehet barátkozni (vagy összefogni) emberekkel, mint középsuliba...

A korházi várólista minden országba ilyen... Ha nem szorulsz sürgősségi ellátásra, akkor várnod kell...

Az meg, hogy az emberek, hogy viselkednek ha dolgozni mennek, azt embere válogatja...

Az pedig tény, ha buszra, trolira, metróra, villamosra vársz, mindenki szeretne a leggyorsabban felfurakodni...

2010. ápr. 8. 15:51
 4/18 anonim ***** válasza:
75%
hát jó neked, hogy csak a középiskola után jöttél rá erre, eddig legalább minden jó volt :D
2010. ápr. 8. 15:53
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát, lesz ez még cudarabb is.... :-(((
2010. ápr. 8. 15:55
 6/18 anonim ***** válasza:
30%

Szar lehet neked, ha ilyen világban élsz. Az egész attól függ, te hogyan állsz hozzá a világhoz, és hogyan kezeled az annyira nem rózsás helyzeteket. Ha nem vagy képes egy kicsit felülemelkedni rajtuk, és észrevennia rengeteg kedves embert és jó dolgot, akkor sajnálatra méltó vagy.

Az ilyen világnézettel szoktak Dunának szaladni, vagy a radiátorra kötni magukat, mint Daróczi.

2010. ápr. 8. 15:58
 7/18 anonim ***** válasza:
szia, én a kislányommal vagyok várandós, az 5. hónapban vagyok és dolgozom, napi 40 percet bkv-zok. Nagyon ritka, amikor egyáltalán átadják a helyet, pedig nagyon jól látszik a pocakom, felszállok a buszra, villamosra és inkább mereven néznek ki az ablakon, csak nehogy fel kelljen állni. Elég elkeserítő.
2010. ápr. 8. 16:00
 8/18 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat

nem akartam Dunának szaladni, csak bosszant hogy én mindig is segíteni akartam az embereken most meg egyre többen csalódom :S

próbálom felfogni szebben a dolgot, vannak barátaim, igaz oylan is volt akiben a legjobban megbíztam aztán ő vágott át, mondhatni jól esett

nem merek már nagyon senkiben megbízni talán ezért látok ennyire rossznak mindent

2010. ápr. 8. 16:01
 9/18 A kérdező kommentje:

16:00 - erről beszélek

vagy mikor a 77 éves nagymamámnak nem adják át, vagy mikor barátnőm elájult a buszon és akkor sem állt volna fel valaki

ez borzasztó

2010. ápr. 8. 16:03
 10/18 anonim ***** válasza:
Az összetartás sehol sem jellemző, ez igaz, de a kismamákkal néha rendesen bánnak, én mindig engedem, hogy a helyemre üljön egy idős néni vagy egy kismama. Középsuli után mindenkinek rossz.
2010. ápr. 8. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!