Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi kellene ahhoz, hogy Alekosz...

Mi kellene ahhoz, hogy Alekosz úgy elbukja a Való Világ 4-et, mint Olivér?

Figyelt kérdés
2011. márc. 20. 11:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
69%
az, hogy cigánygyerekek potyogjanak az égből, és mindegyik Bécire szavazzon(de szerencsére ez lehetetlen:-)))
2011. márc. 20. 12:12
 2/13 anonim ***** válasza:
61%
Hiába véded a dakota bécit, úgyse ő nyer.
2011. márc. 20. 12:21
 3/13 anonim ***** válasza:
69%

mert ha valaki most ad egy lehetséges okot, akkor kényszeríted Alekot hogy azt csinálja, vagy mi?

el kell hogy keserítselek, Alekosz tábora akkora, hogy ha valami miatt néhányan elpártolnak tőle, akkor is marad bőven, akár tetszik ez az őt utálóknak akár nem, ő az eddigi összes VV legnépszerűbb lakója.

2011. márc. 20. 12:43
 4/13 anonim ***** válasza:
48%
Elég kár hogy Alek a legnépszerübb lakó.Azért bizok abban hogy Bécinek is van jo nagy rajongo tábora és megnyeri:)
2011. márc. 20. 12:58
 5/13 anonim ***** válasza:
37%
Ebben bízom én is. De Alkeszon kívül bármelyiküket jobban elfogadnám ilyen nyeremény birtokosaként, mint őt, aki életében nem csinált még és - ha rajta múlik - nem is fog a a társadalomnak, de még saját magának sem semmi hasznosan cselekedni. Szomorú, hogy milyen sok embernek szimpatikus egy ilyen lusta, önző, magától eltelt, rosszindulatú, magát okosnak álcázó, de nagyon buta ember viselkedése. Arra kell ebből következtetnem, hogy az őt istenítők jelleme is hasonló, és ez nem sok jó fényt vet társadalmunkra.
2011. márc. 20. 14:33
 6/13 anonim ***** válasza:
65%
Alkesz fogja megnyerni, nagyon helyesen. Ő a VV4 arca, a többiek gyakorlatilag csak töltelékek. Bélát nem értem, miért tartjátok erősnek, eddig csak 60%-os párbajai voltak és mind olyanok ellen, akik az utolsó napokban teljesen feladták a versenyt.
2011. márc. 20. 14:59
 7/13 anonim ***** válasza:
66%
Nem értem Bélát miért tartják többen erősnek,amikor Alekosz simán leveri egy párbajon,de még Éva is!
2011. márc. 20. 15:20
 8/13 anonim ***** válasza:
78%

Alekosznak sem volt egy rendes parbaja sem,Zsofi meg Gombi?Szerintetek ok ellenfelek voltak neki?

Amugy nem vagyok abban a nagy Alekosz rajongotaborban annyira biztos.

Majd kiderul a vegen.

2011. márc. 20. 16:40
 9/13 anonim ***** válasza:
54%
Pedig abban biztos lehetsz, elég csak felnézni a Facebookra, youtube-ra, vagy akárhova. És akkor még Olivér magánakcióiról nem is beszélve. De ha a fődíjat valamiért mégse viszi el, a játék győztese mindenképp ő lesz. Már most egy új műsort terveznek neki, Béciről viszont el nem tudom képzelni, mit tudna csinálni még.
2011. márc. 20. 17:07
 10/13 anonim ***** válasza:
érdekes általában ha ilyen online szavazás van neten akkor mindig Alekosz nyer ráadásul 70%-okkal a többi villalakó meg a maradék 30%on osztozik. Ebből vonjátok le a következtetéseket :D
2011. márc. 20. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!