Mit csináljak? (rövid kérdés, magyarázat lent)
Osztályban van 2-3 barátom. Nem az hogy rosszul barátkozok, 2 héttel miután elkezdtem kick-boxra járni már mindenkivel haverban voltam, és még most is az vagyok. Tanárok utálnak, nem tudom miért. Osztályfőnököm kivételezik 2 osztálytársammal, többiek le vannak sz@rva. Önbizalmam kevés, tanárok rombolják is rendesen. Átiratkozásra nem is gondolok, ott nem tudnék beilleszkedni. Szüleim elváltak, anyám nevel, aki kibirhatatlan, ezért vele nem tudom megbeszélni.
13/f
Szia!
Átérzem amit írsz,nagyon szomorú.De pont a tanárokkal ne tőrödj,ha a gyerekek nem bántanak az már sikernek számít a mai világban,a tanárokat pedig fogd fel úgy,hogy "csak" tanítanak.De nem lehet tudni miért ilyenek,lehet nekik is problémájuk otthon,ebbe is gondolj bele.Egyébként meg hagyd a füled mellett elsiklani ha beszól egy tanár,ne vegyél róla tudomást,csak tanulj jól,és ne szólj be nekik,ez a fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!