Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Én most humán, vagy reál...

Én most humán, vagy reál beállítotságú vagyok?

Figyelt kérdés

Kedvenc tantárgyam: inforatika, rajz, biológia

Amit utálok: fizika, történelem, nyelvek

A többi tantárgyat meg pusztán szeretem.

Szeretek megérteni dolgokat, mi hogyan áll össze, mi a működésének az elve, szeretem megérteni a dolgokat. De mindazonáltal szeretek gyönyörködni az elkészült műben, meséket írni, írók életét elemezni, versek sorait boncolgatni.

Ha itthon vagyok, akkor szabadidőmben rajzolok, alkotok, vagy olvasok vagy könyvet, vagy az interneten. Kedvenc témáim a vallások, pszichológia, természettudományok, meg bármi ami az informatikához köthető.

És itt kezdődik a baj, hogy nem tudok választani az informatika és a biológia közt. Mind kettő érdekel, és a tantárgyakat is meg tudnám tanulni, amiket magukkal húznak.

2010. ápr. 7. 22:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Inkább reál beállítottságú vagy, de nem ez lényeg. Örülj neki, hogy a bioszon és az infón kívül sok más is érdekel. Manapság rengeteg gyerek van akit egyáltalán semmi nem érdekel.

Ha nem akarsz ne válassz közöttük. Gondolom, ha érdekel mind a kettő akkor mind a kettőt szívesen tanulod.

2010. ápr. 7. 23:40
 2/6 anonim ***** válasza:
reál
2010. ápr. 8. 02:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Kitaláltam a neked legjobban tetsző választ: Te polihisztor vagy. Ha megnézed, kik voltak az emberiség történetében ilyenek, meg leszel elégedve. Gondolom.
2010. ápr. 8. 14:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Reál.
2010. ápr. 8. 17:09
 5/6 anonim ***** válasza:
51%
Végre valaki ugyanígy gondolkodik mint én! Még nem találtam magamhoz hasonlót. Én is pont így vagyok, csak én az irodalmat és a biológiát szeretem, és a tesit utálom. Én azt mondom humán beállítottságú vagyok, de szerintem van bennem egy kis reál. Rajzolok is, festek is, zenét is tanulok, színjátszóra járok és verset is írok. Aki ezek közül valamelyiket csinálja, az biztos rendelkezik művészhajlammal. Hány éves is vagy?
2010. ápr. 9. 07:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is ezek a kedvenceim, üdv a klubban. : D Reálos vagy. Én ebből a háromból akarok komoly dolgokat kitalálni és mérnök lenni. HAJRÁÁÁ : D
2010. ápr. 9. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!