Én most humán, vagy reál beállítotságú vagyok?
Kedvenc tantárgyam: inforatika, rajz, biológia
Amit utálok: fizika, történelem, nyelvek
A többi tantárgyat meg pusztán szeretem.
Szeretek megérteni dolgokat, mi hogyan áll össze, mi a működésének az elve, szeretem megérteni a dolgokat. De mindazonáltal szeretek gyönyörködni az elkészült műben, meséket írni, írók életét elemezni, versek sorait boncolgatni.
Ha itthon vagyok, akkor szabadidőmben rajzolok, alkotok, vagy olvasok vagy könyvet, vagy az interneten. Kedvenc témáim a vallások, pszichológia, természettudományok, meg bármi ami az informatikához köthető.
És itt kezdődik a baj, hogy nem tudok választani az informatika és a biológia közt. Mind kettő érdekel, és a tantárgyakat is meg tudnám tanulni, amiket magukkal húznak.
Inkább reál beállítottságú vagy, de nem ez lényeg. Örülj neki, hogy a bioszon és az infón kívül sok más is érdekel. Manapság rengeteg gyerek van akit egyáltalán semmi nem érdekel.
Ha nem akarsz ne válassz közöttük. Gondolom, ha érdekel mind a kettő akkor mind a kettőt szívesen tanulod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!