Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan legyek "keményszívű",...

Hogyan legyek "keményszívű", olyan, aki nem kötődik senkihez?

Figyelt kérdés

Elhatároztam, hogy én soha többet nem hagyom, hogy megszeressek egy férfit is. Soha nem viszonozták és csak szórakoztak velem.

Van az a mondás, hogy "Ha azt akarod, hogy ne törjék össze a szíved, csinálj úgy, mintha nem lenne." Sok ilyen ember van, aki sosem sír senki miatt és könnyen kihasznál mindenkit, nem szeret meg senkit könnyen. Én hogy legyek ilyen?

2016. ápr. 25. 20:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem nehez ilyennek lenni, de nem is elonyos. Idovel nagyon megbannad.

Inkabb olyan tarsat keress, aki nem csak sorakozik, hidd el, talalsz olyat! :)

(Egyebkent hany eves vagy?)

2016. ápr. 25. 21:13
 2/4 anonim válasza:

Ne akarj ilyen lenni. Azok az emberek, aki azt akarják elhitetni magukról, hogy őket nem lehet megbántani, atok hazudnak maguknak, és egy idő után ki fog belőlük törni a bánat.

Bróbálj meg egyedi lenni, olyan, aki azt mutatja, hogy vele nem lehet játszadozni.

Remélem segítettem:)

Sok sikert a továbbiakban!

2016. ápr. 25. 21:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindenkit meg lehet bántani, a keményszívűség nem azt jelenti, hogy nem lehet megbántani. A kérdező is arra érti ezt, hogy ne kívánja meg a férfiakkal való együttlétet, kapcsolatot.
2016. ápr. 25. 22:56
 4/4 anonim válasza:
attól mert 10ből 9 mondjuk egy tahó férfi, az nem azt jelenti, hogy az az egy, a 10. is olyan, én is sokat csalódtam mert naivan elhittem mindent, de aztán elegemlett és én játszottam a férfiakkal és tőlem függtek, aztán amint ez a kis játék megtetszett, akkor találtam rá a páromra akire mindig is vágytam és most nyugodt vagyok:D
2016. ápr. 28. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!