Higy tudnék kiölni magamból minden érzést, vagy legalább nem kötödni senkihez?
Pedig muszáj lesz évek óta nem ér más csak csalódás, pozitív érzelmek nem is érnek szinte maximum barátság szintig az is csak mostanában előtte az se.Elég volt, ha nem kellek senkinek akkor befejeztem nem fog érdekelni senki.Legalábbis ez a cél.Eleget
szenvedtem többet nem fogok.
Én szeretem az embereket,szeretek beszólni,hülyéskedni de ennek sokszor az a következménye hogy valakibe beleszeretek és soha nincs viszonozva és ettől készülök ki.Ilyenkor mikor bánt valaki mindenkit eltudok lökni magamtól.És az a vicc hogy pont azt nem aki miatt ez az egész van.
Pont ilyen nőbe szerettem bele aki úgy gondolkodik hogy ne adja magát oda teljesen,nem bízik senkiben de melette jó ember csak túlontúl óvatos.Még azzal is akiről tudja hogy mindenkinél jobban szereti anna ellenére hogy sokszor megbántja az embert.
Annyira bonyolult személyiség,jószívű ha kell kihúz a szarból,nem előítéletes és ezt másra is próbálja rábeszélni hogy ne legyen az,viszont azt is hogy soha senkiben ne bizz...stb És bem tudok egyszerűen úgy elmenni melette hogy ne érdekeljen,ha nem szól hozzám nem bírom megálni egy idő után hogy ne menjek oda és kérdezzek rá mibaja van.Nagyon hangulatember ha baja van mindenkivel ellenséges, de ha jó kedve van akkor az ellenkezője.És tart már egy éve higy egyszerűen nem tudok nem menni utána nem érdekel más egyszerűen, pedig épeszű ember pár hét,hónap után feladta volna.
Ha szereted az embereket,de meg akarsz szabadulni az érzéseidtől,akkor úgy fogsz járni mint én:disszociatív személyiségzavarod lesz.
Meghasadsz,több darabra esel szét,és kiszámíthatatlan lesz hogy mikor jut az egyik éned hatalomhoz és mikor a másik.
Ez nem élet,ez egy folyamatos önsanyargatás.Álarcok mögött élni,mesterségesen felépített éneket követni,miközben a tudatalattidban csak öngyűlölet és harag forr.Végül olyannyira szétesel hogy nem fogod érteni egyes gondolataidat,egyes tetteidet.
Én már kerestem többször is kiutat öngyilkossági próbálkozásokkal,mert az hogy azért éljek,hogy a gyűlölet fűtsön,értelmetlen.
Tényleg,ha elveszíted a lelked/személyed/tudatod egységét,akkor csak egy pokoljárás az élet.
Aki az érzelmeit elfojtja,kiirtja,eltörli magából,az a saját énjét pusztítja és darabolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!