Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Higy tudnék kiölni magamból...

Higy tudnék kiölni magamból minden érzést, vagy legalább nem kötödni senkihez?

Figyelt kérdés
2016. febr. 26. 12:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem kell kiölni az érzéseket, csak óvatosabban kell másoknak megmutatni. Néha nem árt fenntartásokkal lenni embertársaink irányába.
2016. febr. 26. 16:24
 2/8 A kérdező kommentje:

Pedig muszáj lesz évek óta nem ér más csak csalódás, pozitív érzelmek nem is érnek szinte maximum barátság szintig az is csak mostanában előtte az se.Elég volt, ha nem kellek senkinek akkor befejeztem nem fog érdekelni senki.Legalábbis ez a cél.Eleget

szenvedtem többet nem fogok.

2016. febr. 26. 16:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező. Azt csak a környezeted tudja megtenni. Legalábbis nálam megtette. A lehető legkisebb mértékben sem kívánok barátokat, vagy társaságot, és nem is kötődök senkihez. Bár ha jobban belegondolok gyerekkoromban is majdnem ilyen voltam. Tehát erre hajlam is kell.
2016. febr. 27. 23:33
 4/8 A kérdező kommentje:

Én szeretem az embereket,szeretek beszólni,hülyéskedni de ennek sokszor az a következménye hogy valakibe beleszeretek és soha nincs viszonozva és ettől készülök ki.Ilyenkor mikor bánt valaki mindenkit eltudok lökni magamtól.És az a vicc hogy pont azt nem aki miatt ez az egész van.

Pont ilyen nőbe szerettem bele aki úgy gondolkodik hogy ne adja magát oda teljesen,nem bízik senkiben de melette jó ember csak túlontúl óvatos.Még azzal is akiről tudja hogy mindenkinél jobban szereti anna ellenére hogy sokszor megbántja az embert.

Annyira bonyolult személyiség,jószívű ha kell kihúz a szarból,nem előítéletes és ezt másra is próbálja rábeszélni hogy ne legyen az,viszont azt is hogy soha senkiben ne bizz...stb És bem tudok egyszerűen úgy elmenni melette hogy ne érdekeljen,ha nem szól hozzám nem bírom megálni egy idő után hogy ne menjek oda és kérdezzek rá mibaja van.Nagyon hangulatember ha baja van mindenkivel ellenséges, de ha jó kedve van akkor az ellenkezője.És tart már egy éve higy egyszerűen nem tudok nem menni utána nem érdekel más egyszerűen, pedig épeszű ember pár hét,hónap után feladta volna.

2016. febr. 28. 01:40
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha szereted az embereket,de meg akarsz szabadulni az érzéseidtől,akkor úgy fogsz járni mint én:disszociatív személyiségzavarod lesz.

Meghasadsz,több darabra esel szét,és kiszámíthatatlan lesz hogy mikor jut az egyik éned hatalomhoz és mikor a másik.

Ez nem élet,ez egy folyamatos önsanyargatás.Álarcok mögött élni,mesterségesen felépített éneket követni,miközben a tudatalattidban csak öngyűlölet és harag forr.Végül olyannyira szétesel hogy nem fogod érteni egyes gondolataidat,egyes tetteidet.

Én már kerestem többször is kiutat öngyilkossági próbálkozásokkal,mert az hogy azért éljek,hogy a gyűlölet fűtsön,értelmetlen.

Tényleg,ha elveszíted a lelked/személyed/tudatod egységét,akkor csak egy pokoljárás az élet.

Aki az érzelmeit elfojtja,kiirtja,eltörli magából,az a saját énjét pusztítja és darabolja.

2016. febr. 28. 02:17
 6/8 A kérdező kommentje:
Pedig így van hol egyszerűen nem akarok senkit a közelembe hol az ellenkezője,az önutálat eddig is megvolt,gyülölöm magam ahogy kinézek pl,és néha azt is aki céloz rá,sokszor ki se kell mondania elég egy gesztus egy pillantás és látom hogy undorodik vagy hasonló.De úgy veszik mintha semmi se történt volna,köszön,kedveskedik de tudom mit gondol valójában.És nem tudom kiadni magamból ezt a sok gyülöletett,haragot csak elfojtom de még talán egyensúlyba van a szeretet és a harag.Csak egyszerűen egyik pillanatról a másikra változik a hangulatom és ez a környezetemtől függ.Még viszonylag könnyen kirántanak ebből a depressziós hangulatból de nem mindenki képes rá.Sokszor viszont direkt vagyok depis de sokáig nem tudom megállni hogy ne poénkodjak.De ez a szerelem dolog kikészít, széttép belülről egyszerűen hiába mondják ne foglalkozzak vele ha nem megy,ha csak hallom hogy nevet már kiesik a szívem a helyéről. :(
2016. febr. 28. 11:16
 7/8 A kérdező kommentje:
Már mondták amúgy hogy látszik, hiába mosolygok látni hogy csak álarc,látni hogy meggyötört az élet és legbelül össze vagyok törve és nem tudom elrejteni.És emiatt nyilván nem kellek,kinek kéne olyan pasi akin látszik hogy baja van?
2016. febr. 28. 11:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Valamilyen szinten mintha magamat látnám, azzal a különbséggel, hogy nekem volt két hosszabb párkapcsolatom (3 és 2 év). Nem vagyok az az igazi pasi ideál, nagyon érzékeny vagyok, romantikus, őszinte és ragaszkodó. Rá kell jönnöm, hogy a nőknek tényleg nem ez kell...
2016. ápr. 7. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!