Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért utálok mindenkit?

Miért utálok mindenkit?

Figyelt kérdés

15/L vagyok. Régebb imádtam az embereket, ötödikben mikor szétváltam a régi osztályomtól sirtam éjszakákon át, annyi szeretet volt bennem, ha rájuk gondoltam pedig sokat heccelődtünk egymással. Aztán régebb volt sok barátom is, pasim is, egyszerre több is ( nem dicsekvésből mondom ), de mára már szinte mindenkit utálok. Utálom, hogy minden embernek megvannak a maga tévhitei és rögeszméi, hogy a suliban mindig kell legyen egy pár emberke akit folyton szivatnak.....

Régebb próbáltam becsapni magam, azzal hogy mindenkinek megpróbáltam felelni és igy persze mindenki szeretett és akkor már nem tűnt senki olyan rémségesnek, de ma már nem megy .......már nem akarok bizni senkiben, nem akarok kegyelmezni senkinek, se verbálisan se fizikálisan

Gyűlölöm, hogy az emberiség ennyire elfajult, hogy mindenki csak a külsőre ad, utálom, hogyha én is ' csúnya ' lennék nekik akkor én is kilennék közösitve....egyszerűen mi ez ??! Miért undorodok ennyire a korombeliektől és az éretlen felnőttektől is egyaránt ?

2010. ápr. 7. 13:55
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
28%
Szintén annyi idős vagyok mint te és nekem is volt egy ilyen korszakom.Utálok mindenkit blablabla... baromi nagy hülyeség.A többi válaszolónak igaza van.Az emberek úgy viselkednek veled,ahogy te is ő velük.Ha meg ne tán úgy viselkednének,amit te nem "érdemelnél" meg és érett vagy(ahogy azt előbb is mondtad)nem gyűlölöd meg azokat a személyeket.Ez teljesen hülyeség :D szerintem nézz magadba és gondold végig,hogy tényleg utálod-e őket.Amúgy abban is van igazság amiket előttem írtak.Mindenki azt akarja hinni hogy különleges,persze minden ember más,de te se lehetsz sokkal érettebb,főleg ha ilyeneket írsz valakire hogy szánalmas mikor nem is ismered...Gondolkodj el ezen egy kicsit és sok szerencsét :)
2010. dec. 8. 19:08
 22/25 A kérdező kommentje:

Szerintem itt már felesleges bármiről is tárgyalni

Ha nem vettétek volna észre,pont az olyan emberekről beszélek,mint amilyen itt is a legtöbben akik válaszoltak

az emberek ilyenek

bunkók,de ha ezt megmondod nekik akkor te vagy a szánalmas

pedig én tényleg nem szoktam lehurrogni senkit,nem kötök bele senkibe -ALAPBÓL

de már évek óta alkalmazkodom a környezethez és átveszem az emberek szokásait

hiszen most veletek is miért lennék kedves amikor lehülyéztek és leszánalmasoztok?

és nem,nem győztetek meg arról,hogy én vagyok az aki megérdemli az utálatot

lehet,hogy kívülről utálatosnak tűnök,ezt bevallom,hogy lehetséges

de nem ilyen vagyok

csak az a helyzet,hogy a legtöbb ember nem érdemli meg,hogy jobban viselkedjek ennél

és már elegem volt annak is adni aki nem érdemli meg

ha hiszitek ha nem,régebb mindenkivel jófej voltam és mindenki szeretett

de nem azért,mert nyalós voltam,hanem mert én alapból ilyen vagyok.viszont alapból olyan is vagyok aki bármikor megtudja mutatni a másik arcát is

és amikor észrevettem,hogy valóban szinte senki nem érdemli meg a tiszteletet,a barátságot,de még a szavakat sem...

akkor azt mondtam,hogy oké,kész,mától bezártam a kapuimat és nézze mindenki a fekete kerítésem

és nem zavar,hogy ti hülyének néztek

nem zavar,hogy utáltok

nem zavar azt se,hogy szédült kamasznak hisztek és egoistának

mondjatok akár egy dolgot is ami tiszteletreméltó a mai társadalomban!

Nos?

............

...........

............

hát erről van szó

ettől a gondolattól indult az egész kérdés

kár,hogy ti magatokra vettétek,mert valószínűleg felismertétek magatokat azokban a szellemileg elmaradott,felfuvalkodott,fásult és embertelen személyekben,akikről említést tettem

2010. dec. 8. 20:37
 23/25 anonim válasza:
itt senki nem mondta hogy hülye vagy...kár hogy nem veszed észre,hogy többen itt segíteni szeretnénk és csak hogy tudd minden ember ilyen és jobb ha megszokod.félre ne értsd,én sem azért írom,hogy bántsalak csak néha egy kicsit fogd vissza magad és tudatosodjon benned,hogy nem neked a legrosszabb...
2010. dec. 26. 14:36
 24/25 legyen kaktusz válasza:

18 vagyok es szerencsemre nagy emberismeretet szivtam magamba a sok koltozkodes iskolavaltasok reven persze a koromhoz kepest ,latom ha bejegyzesed nm mostani,ha ennek ellenere meg mindig sok dolgot igy latsz akkor az azt jelenti hogy mar akkor is valamilyen szinten jol raladtal a dolgokra sok hasonloval talalkoztam habar nemertek veled egyet teljesen peldaul attol fugetlenul h a masik

milyen bunko neked magadnak kell maradnod. Ha nem igy teszel csak itelkezzni fogsz es minden ember fele utalladtal nyitsz legtobb ember nem erti ezt a gyengeket es az elesettebeket probaljak bntani de hogyha( nem bantja akkor sincs az az isten h lenne benne annyi tartas h megvedje a rosszaktol hanem hadja es mosolyig ahogy te is irtad az osztalyodat...

2013. júl. 22. 19:17
 25/25 anonim ***** válasza:
Mert most vagy abban a korban mikor rájöttél, hogy az egész eddigi életet egy nagy hazugság. Ha nem taposol át másokon, akkor rajtad taposnak keresztül, ez a valóság.
2017. jún. 10. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!