Miért utálok mindenkit?
15/L vagyok. Régebb imádtam az embereket, ötödikben mikor szétváltam a régi osztályomtól sirtam éjszakákon át, annyi szeretet volt bennem, ha rájuk gondoltam pedig sokat heccelődtünk egymással. Aztán régebb volt sok barátom is, pasim is, egyszerre több is ( nem dicsekvésből mondom ), de mára már szinte mindenkit utálok. Utálom, hogy minden embernek megvannak a maga tévhitei és rögeszméi, hogy a suliban mindig kell legyen egy pár emberke akit folyton szivatnak.....
Régebb próbáltam becsapni magam, azzal hogy mindenkinek megpróbáltam felelni és igy persze mindenki szeretett és akkor már nem tűnt senki olyan rémségesnek, de ma már nem megy .......már nem akarok bizni senkiben, nem akarok kegyelmezni senkinek, se verbálisan se fizikálisan
Gyűlölöm, hogy az emberiség ennyire elfajult, hogy mindenki csak a külsőre ad, utálom, hogyha én is ' csúnya ' lennék nekik akkor én is kilennék közösitve....egyszerűen mi ez ??! Miért undorodok ennyire a korombeliektől és az éretlen felnőttektől is egyaránt ?
és kimondta, hogy érettebb vagy? Anyuka?
Te nem utálsz mindenkit, te egyszerűen lenézel mindenkit. Te vagy a magasabb rendű lény, mi meg a buta alattvalók.
Bocsi, ne haragudj meg(mondjuk úgyis mindegy, mert utálsz) de szánalmas vagy. Jobb ha leszállsz a magas lóról.
Énis így vagyok ezzel, pedig én még nem is vagyok 15. Sok könyvet olvastam ezzel kapcsolatban és végül rájöttem, hogy akik másokat szivatnak, azoknak magukkal van vmi bajuk. És úgy adják ki a mérgüket, meg a bánatukat, hogy másokat törnek össze, meg taposnak el... Talán nézőpontot kéne váltanod, és nem arra kellene menned, hogy te is mindenkit külsőre ítélj meg, menj a belső értékekre, és cs azután mondj valamit arról a személyről. Sokkal jobb lesz, hidd el.
Ha szeretnél szerezni egy barátot, talán nem lenne muszály a saját korosztályodból, és a városodból, vagy a környékről. Itt vagyok például én... ha meg szeretnél ismerni, írj e-mailt.:)
remélem segítettem
13/L
Nem csak állandó igényed van a veszekedésre, mint nekem? Ez lehet öntudatlan is.
Vagy elhagyatottság érzésed van, a régi osztályod miatt, amit nem tudtál rendesen feldolgozni, és az emiatti önkéntelen, preventív reakció a bizalmatlanság és a kritikus szemlélet mindenkivel szemben.
Remélem tudtam segíteni vmit. :)
Legalább te semmilyen betegséget nem képzelsz be magadnak..:D Végre egy normálisabb fajtú ember.Remélem azért olyanokat nem utálsz,akiket nem ismersz.
Szerintem nem vagy olyan nagy barom,mint amilyennek itt beállítanak téged,csak egyszerűen 15 éves vagy,ennyi az egész.Én 14 vagyok,és néha én is rájövök arra,hogy mindenkit utálok,még magamat is,merth. én csúnya vagyok,engem piszkálnak meg minden.Aztán rájövök,hogy mennyi embert szeretek,és olyankor meghallgatom a "Most kell,hogy nagyon szeress" című számot és lenyugszok.Szerintem bátran állíthatod magadról,hogy te egy komoly és megfontolt ember vagy,csakhát emellett nagy az egód is,AHOGY NEKEM IS.Pedig nincs mire.
[most elcsodálkozhatsz azon,hogy egy idegen is lehet olyan,mint te..mert te hasonló felfogású vagy,mint én.]Néha utálkozhatnál rajtam is,és ELMONDHATNÁNK EGYMÁST mindenféle ribancnak.:D Írj privát e-mailt,mert én nem tudok.Beszélgessünk kicsit,szimpi vagy:D
Utolsó,amit írtál,az : szánalom a köbön.Te pedig undorító vagy,és cseppet sem humoros.
Kérdező,értem,mi a problémád.Rájöttél,hogy a világ tele van egymáson keresztül taposó,birkaszellemű,rosszindulatú,gonosz emberekkel.Akik másokat bántanak,akik úgy próbálják leplezni a saját hibáikat,hogy másoknak akarnak diktálni és beszólogatni.Elárulom Neked,hogy ilyen a világ,és mivel Te az átlagosnál érzékenyebb,lelkisebb vagy,még nagyon sokat fogsz szenvedni mások gonoszsága miatt.A munkahelyeden is majd a kétszínű,törtető emberek férnek a tűz közelébe,és ha nem állsz ki magadért,akkor az elsők között leszel létszámleépítéskor a listán.Ráadásul ott állsz majd emberi kapcsolatok nélkül.Manapság már pedig ahhoz is,hogy egy állásinterjúra behívjanak,kapcsolatok kellenek.Az iskolában pedig hiába tanulsz jól,barátok kellenek.Keresd a barátokat,és biztosan találni fogsz!Hogy a többiek milyenek?Hogy másokat bántanak alaptalanul,igazságtalanul?Amíg nem Téged bántanak,addig ne vedd a szívedre!Ha pedig Rád kerül a sor,merj önmagadért kiállni,és védd meg magad,mert a gyengékbe szeretnek belerúgni.Ilyenek az emberek.Ne vedd magadra a világ összes terhét,mások sorsát,a sajátoddal foglalkozz, és keresd a jó emberek társaságát.
Egyébként,amin most átmész,az a kamaszkor egyik velejárója.Meg kell tanulnod ezt kezelni,mert a túl nagy igazságérzettel rendelkező embereket félre söprik.Ehhez sok szerencsét és kitartást kívánok!
21:42 : valószinű, hogy hamarosan irok neked privit
02:28 : őszintén, előszőr idegesitőnek tűnt a válaszod, aztán értelmetlennek, most meg igazán hasznosnak
Én igazából nem akartam ilyen logikátlanul fejretaposó lenni, mint a legtöbben, de végülis igazad van, itt már arra megy, hogy vagy ők vagy Én
Azért nem kell ennyire sajnálni engem se, ez a belső érzékenyebbség valószinű, hogy hátrányom, de az előnyeim meghaladják a hátrányaimat :-D És ha gonoszságról van szó, egetverően arrogáns és szúró tudok lenni, az érzékenységemet meg valahogy ' kigyógyitom '
Szal köszi a válaszokat :-)
Nem vetted még észre,hogy 21.42 gúnyból írta,amit írt,és hogy rajtad nevet?Nem vetted észre,hogy nem segíteni jött ide,csak szórakozni?Én tényleg segíteni akartam Neked,olvasd át még egyszer,ki mit írt,ás rájössz,ki akart tényleg válaszolnia kérdésedre.semmi rosszindulat nem volt bennem,csak azt írtam le,én hogy látom a dolgokat.
,,Elmondhatnánk egymást mindenféle ribancnak."
Ezek után komolyan gondolod,hogy ez a válaszoló segíteni akar Neked?Mindegy,én legalább törekedtem rá,ő meg csak szórakozik ezen az oldalon.Szövegértelmezés,és emberismeret.Fontos fejleszteni mindkettőt.Én csak megvédtelek Vele szemben,de Te tudod.
Természetes hogy utálsz mindenkit mivel az ember egy
utálatos élőlény a bolygón.
11:54 jobb ha hozzászoksz az ilyen gúnyos emberekhez. Ez az oldal arról szól, hogy ha a kérdező elvárásának megfelelő választ adsz (magyarul benyalsz neki) akkor felpontoz. Ha pedig az ellenkezőjét akkor leszól.
Engem is lepontozott már, de még akkor is csak annyit tudok mondani, hogy csak azért utálkozik ennyire mert büdös és az ovitársak nem osztják meg vele a játékot. Aki ennyire beképzelt az ne számítson barátra meg társaságra. Ehhh...de egyszer ő is kinövi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!