Miért utálok mindenkit?
15/L vagyok. Régebb imádtam az embereket, ötödikben mikor szétváltam a régi osztályomtól sirtam éjszakákon át, annyi szeretet volt bennem, ha rájuk gondoltam pedig sokat heccelődtünk egymással. Aztán régebb volt sok barátom is, pasim is, egyszerre több is ( nem dicsekvésből mondom ), de mára már szinte mindenkit utálok. Utálom, hogy minden embernek megvannak a maga tévhitei és rögeszméi, hogy a suliban mindig kell legyen egy pár emberke akit folyton szivatnak.....
Régebb próbáltam becsapni magam, azzal hogy mindenkinek megpróbáltam felelni és igy persze mindenki szeretett és akkor már nem tűnt senki olyan rémségesnek, de ma már nem megy .......már nem akarok bizni senkiben, nem akarok kegyelmezni senkinek, se verbálisan se fizikálisan
Gyűlölöm, hogy az emberiség ennyire elfajult, hogy mindenki csak a külsőre ad, utálom, hogyha én is ' csúnya ' lennék nekik akkor én is kilennék közösitve....egyszerűen mi ez ??! Miért undorodok ennyire a korombeliektől és az éretlen felnőttektől is egyaránt ?
Valószínűleg most vagy pubertás. Ez lázadással jár mindenki felé. Most dőlnek össze a korábban kreált kis isteneid, ideáljaid, és rájösz, hogy egyre keményebb és nem is olyan mesés ez a való világ.
Ne görcsölj ezen túl sokat, majd kinövöd.
Egy-két havert azért "szerezz be", akik érdemesek arra, hogy beszélgess velük a gondjaidról, meg az örömeidről. Meg fogsz lepődni, hogy milyen sokan járnak hasonló cipőben ilyen korban, mint te.
Nem hiszem megváltónak magam, de legalább én ' hajlékonyabb ' vagyok. Nem fújom folyton a magamét, nem kezdem el szekálni a másikat csak mert nekem rossz napom van vagy mert unatkozom
A komoly témákat nem kacagom el és nem viselkedem úgy,mintha az egész világ részeg lenne és bántjuk a másikat, hisz ' úgyis elfelejti '. Senki se felejt semmit, csak mindenki bántja a másikat s aztán csodálkozunk, hogy miért van annyi depressziós ember meg öngyilkos
Most te általánositasz
Különben nekem sokan mondták, hogy érettebb vagyok, de m1, nem akarlak meggyőzni, te sem lehetsz valami észbomba....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!