Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért utálok mindenkit?

Miért utálok mindenkit?

Figyelt kérdés

15/L vagyok. Régebb imádtam az embereket, ötödikben mikor szétváltam a régi osztályomtól sirtam éjszakákon át, annyi szeretet volt bennem, ha rájuk gondoltam pedig sokat heccelődtünk egymással. Aztán régebb volt sok barátom is, pasim is, egyszerre több is ( nem dicsekvésből mondom ), de mára már szinte mindenkit utálok. Utálom, hogy minden embernek megvannak a maga tévhitei és rögeszméi, hogy a suliban mindig kell legyen egy pár emberke akit folyton szivatnak.....

Régebb próbáltam becsapni magam, azzal hogy mindenkinek megpróbáltam felelni és igy persze mindenki szeretett és akkor már nem tűnt senki olyan rémségesnek, de ma már nem megy .......már nem akarok bizni senkiben, nem akarok kegyelmezni senkinek, se verbálisan se fizikálisan

Gyűlölöm, hogy az emberiség ennyire elfajult, hogy mindenki csak a külsőre ad, utálom, hogyha én is ' csúnya ' lennék nekik akkor én is kilennék közösitve....egyszerűen mi ez ??! Miért undorodok ennyire a korombeliektől és az éretlen felnőttektől is egyaránt ?

2010. ápr. 7. 13:55
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
92%

Valószínűleg most vagy pubertás. Ez lázadással jár mindenki felé. Most dőlnek össze a korábban kreált kis isteneid, ideáljaid, és rájösz, hogy egyre keményebb és nem is olyan mesés ez a való világ.

Ne görcsölj ezen túl sokat, majd kinövöd.

Egy-két havert azért "szerezz be", akik érdemesek arra, hogy beszélgess velük a gondjaidról, meg az örömeidről. Meg fogsz lepődni, hogy milyen sokan járnak hasonló cipőben ilyen korban, mint te.

2010. ápr. 7. 14:07
 2/25 anonim ***** válasza:
87%
Most tanulod meg,milyen a majdnem felnőttek,és a felnőttek világa,és most döbbensz rá arra,hogy az Élet nem fenékig tejfel.A lényeg,hogy saját magadat szeresd és fogadd el,és próbálj Hozzád hasonló gondolkodású,beállítottságú embereket megismerni.Biztosan akadnak ilyenek is a környezetedben.
2010. ápr. 7. 14:24
 3/25 anonim ***** válasza:
33%
Az a bajod hogy általánosítasz... Nem mindenki ilyen, majd felnősz és rájössz. Ilyen korban mindenki világmegváltónak hiszi magát.
2010. ápr. 7. 14:40
 4/25 A kérdező kommentje:

Nem hiszem megváltónak magam, de legalább én ' hajlékonyabb ' vagyok. Nem fújom folyton a magamét, nem kezdem el szekálni a másikat csak mert nekem rossz napom van vagy mert unatkozom

A komoly témákat nem kacagom el és nem viselkedem úgy,mintha az egész világ részeg lenne és bántjuk a másikat, hisz ' úgyis elfelejti '. Senki se felejt semmit, csak mindenki bántja a másikat s aztán csodálkozunk, hogy miért van annyi depressziós ember meg öngyilkos

2010. ápr. 7. 14:44
 5/25 anonim ***** válasza:
36%
Pont hogy te nem vagy az, mert nem tudod elfogadni ha más nem olyan mint te. És pár emberről következtetsz mindenkire. Ilyenkor mindenki azt hiszi hogy érettebb a koránál.
2010. ápr. 7. 14:51
 6/25 A kérdező kommentje:

Most te általánositasz

Különben nekem sokan mondták, hogy érettebb vagyok, de m1, nem akarlak meggyőzni, te sem lehetsz valami észbomba....

2010. ápr. 7. 14:56
 7/25 anonim ***** válasza:
12%
terhes vagy
2010. ápr. 7. 15:34
 8/25 A kérdező kommentje:
Ok, a baj akkor volt amikor anyád szült egy olyan szánalmas kölyköt, mint te
2010. ápr. 7. 15:38
 9/25 anonim ***** válasza:
37%
Ja látod aki nem úgy gondolkodik mint te az buta. Tudod az életkori sajátosságokban lehet általánosítani mert mind emberek vagyunk és te nem ufó vagy hogy másként működj. Biológia, stb. Ellenben az általad említett dolgokban lehet általánosítani.
2010. ápr. 7. 15:38
 10/25 anonim ***** válasza:
78%
az utóbbi válaszodból kiszűrtem, hogy jobb is ha utálsz mindenkit, mert téged is utál mindenki.
2010. ápr. 7. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!