Ez miért van? 16/L
Lehet bipoláris depresszió.
Orvos tudja megmondani.
Pubertáskornak is hívják.
Ha még évekig így marad, akkor hisztis pcsának. :D
Teljesen normális ebben a korban. De azért kereshetsz benne mintázatot: amikor undok vagy, akkor viselkedsz valaki máshoz hasonlóan? Én például észrevettem régebben, hogy pont úgy bántottam másokat, ahogyan anyám bántott engem. Akkor rájöttem, hogy ez ő, és nem én vagyok, és azóta igyekszem nem így viselkedni.
A lényeg, hogy tanulj meg mély levegőt venni. Amikor mondanál valami undokságot, előtte várj egy kicsit, inkább hallgass. Nekem több évembe telt megtanulni, de most már azt se látja rajtam senki, ha dühös vagyok.
Miért vagy undok és milyen helyzetben?
Tudnál ró példát mutatni?
Kinek van igaza? Szereted a családod?
Elég működőképes, már ha nem borul el az agyad annyira, hogy gondolkodni is elfelejtesz, hogy mielőtt kimondod azt a bántó dolgot, megfogalmazod magadban az okot, miért is akarsz "odavágni". Még ha meg is találod az okot, általában az elemzésed végére elszáll a mérged, mert érzed, hogy az okod banális vagy nem is valós. Ha meg nem találsz okot azon kívül, hogy valamitől ideges vagy, akkor helyből visszanyeled.
Ha meg ez nem megy, csak miután már kimondtad, utána sem kell, hogy beleszakadjon a lelked, ha kimondod, bocs ez nem volt jogos, nem úgy gondoltam, csak valamiért háklis vagyok.
És a legszebb az egészben, hogy miután kimondtad, hogy nem úgy gondoltad, nem akartad, te is jobban leszel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!