Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem tudom, hogy mit tegyek,...

Nem tudom, hogy mit tegyek, mert az életem egy csődtömeg?

Figyelt kérdés

Először is, olyan szakmát tanulok, ami abszolút nem köt le, sőt nagy küzdelem árán megyek be mindig iskolába. A probléma ott kezdődik, hogy a szüleik veszekednek rám, hogy el kell végeznem, és hogy tűrjem ezt stb...

De én már nem bírom, minden este sírva alszom el, mert nem látok kiutat. Félek, ha ott hagyom az iskolát megbánom (sőt talán otthonról is elzavarnak )

De ha meg ott maradok, akkor előbb-utóbb kikészülök idegileg. Sajnos amit szerettem volna tanulni azt nem engedték a szüleim, nagy veszekedés volt belőle.

Nem azt mondom, hogy oldjátok meg helyettem a problémákat, mert csak némi tanácsot akarok kérni.

19/L

2016. ápr. 21. 21:45
 1/4 anonim ***** válasza:
A szakmádról írhattál volna még valamit.
2016. ápr. 21. 23:31
 2/4 A kérdező kommentje:

A legutálatosabb szakma...

ápolónő

2016. ápr. 22. 06:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Húgomég is ezt tanulják,de nekik sem lopta be a szivukbe magát ez a szakma. A lényeg, hogy elvégzed es utána tanulsz mást amihez kedved van.
2016. ápr. 22. 06:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Miért nem engedték? Mit szerettél volna tanulni?

Csak azt tudom javasolni, hogy állj a sarkadra, és tegyél azért, amit szeretnél. (Nem a magas lóról beszélek, én is folyamatosan dolgozom, hogy az egyetemet finanszírozzam magamnak.)

2016. máj. 6. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!