Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Veletek is előfordul, hogy...

Veletek is előfordul, hogy nagyon gyakran depresszióba estek?

Figyelt kérdés
Én nagyon sokszor depressziós tudok lenni ... ez alatt ne azt értsétek hogy vagdosom magam meg ilyenek ... csak nagyon magányosnak érzem magam .. olyan érzetem van mintha felesleges lennék.... mit tehetek hogy jobban érezzem magam? Nagyon kritikus vagyok magamal szemben is. Esetleg forduljak pszichológushoz?

2016. ápr. 20. 20:51
 1/2 anonim ***** válasza:

én a gyakori előtt azt gondoltam, hogy csak velem van ilyen, de az ilyen kérdések ráébresztettek, hogy nem

ja, viszont 10-11 éves korom előtt, meg nem is tudtam elképzelni, hogy "mi értelme van a depressziónak"

szal ja

2016. ápr. 21. 00:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Inkább arra kérdezz rá, mikor nincs ilyen èrzèsem.. 1 èvben max1-2 nap, de lehet sokat mondtam.
2016. ápr. 26. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!