Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miert van ez? Kivel volt ilyen?

Miert van ez? Kivel volt ilyen?

Figyelt kérdés

egy ideig mindig sirtam mindenen este mikor eszembe jutott. ok nelkul ossze vesztem baratommal.

baratnoim mondhatom azt h nincsenek

ez elmult de megint elo jott 3-4 honap utan

mindig senkinek erzem magam akit utal mindenki es csunyanak lat

mindig magamba fordulok

MIT TEHETNÉK (kérdés)

KIVEL VOLT MAR ILYEN (kérdés)

(nem vagyok joba csaladtagjaimmal de veluk elek)

#egyedul erzem magam erzes
2016. ápr. 19. 21:30
 1/6 A kérdező kommentje:
nem ... -.-''
2016. ápr. 19. 22:08
 2/6 anonim válasza:
Velem is volt ilyen gyerekkoromban. Havonta egyszer sírtam. Gondolom így jött ki az iskolai stressz. Csúnya az a lány/nő, aki nem törődik magával. Lehetsz pattanásos vagy tonnadonna, ez más embernek nem tűnik fel, mert azt látja ott van GiziX. Ha rendezett vagy a fiukról gondoskodnak a hormonjaik és ha az osztálytársnőid/kolléganőid gyökerek és te nem vagy az, akkor figyelmen kívül hagynak. Ha próbálsz jól kinézni egy srácban mindig előjön az érzés, hogy ezt értem teszi! :-) Nem tehetünk róla. ^_^
2016. ápr. 19. 23:32
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi :)
2016. ápr. 20. 05:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Persze hogy volt ilyen.

Bántod saját magadat. Ez szomorú. Lehet, hogy valaki módszeresen lerombolta az önbizalmadat. Vissza kell építeni. Keress valamit, ami leköt. Bármit, ami érdekel, és eltereli a figyelmedet Magadról.

Lehet, hogy amit utálatnak vélsz, az csak félénkség. Ha hozzád szólnak, és szomorúan reagálsz vagy magadba fordulsz, akkor nem tudják, hogyan lépjenek kapcsolatba veled, mert félnek, hogy ők csináltak valamit, amitől így érzed Magad. Kérdezd meg néha másoktól, hogy érzik magukat, kérdezd őket az őket foglalkoztató dolgokról, és egy idő után ezt vissza fogod kapni, és segíteni fognak Neked kinyílni.

2016. ápr. 20. 14:29
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a hasznos válaszokat :)
2016. ápr. 24. 08:32
 6/6 anonim válasza:
Ugyan ez van velem is.. probalok pozitiv maradni..remelem egyszer helyre jon ez is..neked is ezt kivanom! :)
2016. ápr. 30. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!