25 éves leszek, öreg vagyok?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 6. 18:58
11/17 anonim válasza:
:D Mamám már 81:P na,ő mégcsak most kezdi emlegetni,hogy "jajj,de megöregedtem" :P
12/17 anonim válasza:
Egy 10 éveshez képest igen, de ha te öregnek tartod magad, akkor mit szóljak én?!
29N
14/17 anonim válasza:
Krúdy Szindbádjában a főszereplő hol 30éves aggastyámn, hol 100 éves fiatalember, aszerint, hogy hogyan használta ki az idejét. Aki nem úgy ál, ahogy kellene, csak vesztegeti az idejét és vegetál, már 25 évesen is érezheti magát öregnek, de aki igazán él, ősz fejjel is lehet fiatal! :D
22-L
15/17 anonim válasza:
Mihez képest! Hozzám képest fiatal vagy ( 26 L), a 2 éves keresztfiamhoz pedig öreg.
Gondolod lekéstél valamiről? Mert néha én is ezt érzem. Azt már megszoktam, hogy csókolommal köszönnek! :D
16/17 anonim válasza:
Dehogy vagy öreg! Tudtad, hogy a testünk csak 25 éves korra fejlődik ki teljesen??? Szóval dehogy vagy öreg, mégcsak most kezded a felnőttkort:-)
17/17 anonim válasza:
Butaság, az ember jó esetben 100 -120 évig él, a 25 év az még elég virgonc állapot, az élet negyede. A legjobbak a 20 as 30 as évek, én 25 vagyok,és egy percel nem akarnék fiatalabb lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!