Más vagyok mint a többi?
Sziasztók!
18 éves fiú vagyok és sokkal másabb vagyok mint a többi fiú. Öltözködésnél hétköznapi farmert (divatos), sima inget vagy ami nem divatos polót hordok, cipőnek a munka bakancsot hordom. Nem járok bulikba stb. A személyiségem komoly, tehát ha mondanak valami viccet nem nevetek rajta. Őszínte vagyok, másabb vagyok mint a többi, nem vagyok komolytalan, épp ellenkezőleg komoly, felnőt emberekkel jóbban ki jövők mint pl: Egy fiúval. Őszínte vagyok mint említettem. Nem nevetek semmi baromságon. Van egy célom: Hogy rendőr legyek, ez miatt mindenki hülyének néz folyamatosan piszkálnak hogy fekvő rendőr, b..zi rendőr, soha nem leszel az, lényegében mindenki ki akar velem b..szni. olyan dolgokat, vagy vicceket mondanak rólam hogy. Miért piros a golyának a csőre? (Nem válaszoltam rá) mert amikor engem hozot elszégyelte magát. Meg hasonló dolgok. Most bennem van a hiba? F/18
Kedves utolsó válaszóló!
,,Azért egy rendőrnek kicsit magyarul is tudni kéne" nem nagyon értem hogy mire szerettél volna célozni, mire szerettél volna utalni? Köszi!
"mire szerettél volna célozni"
26 hiba van az írásodban: ez azért kicsit sok, még egy rendőrnek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!