Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Normális, hogy 32 évesen...

Normális, hogy 32 évesen semmi sem okoz olyan intenzív örömet, mint tizen- és huszonévesen?

Figyelt kérdés
Nem gondolnám, hogy depressziós lennék, kiegyensúlyozott, jó életem van. Hiányzik viszont az az izgalom, jóleső borzongás, amit 10-20 évesen a számítógépes játékok, egy nagyon vágyott zenei cd hallgatása okozott, vagy a gitározás barátokkal, vagy az első szerelmek okoztak. Minden annyira érdekes, színes, izgalmas volt. Nagyon boldog voltam. Ma azt az intenzitást nem okozza semmi, mintha minden ellaposodott volna. Egyedûl a kisfiam nevetése tudja kihozni belőlem ugyanazt, az ő izgalmát élem át én is. Csak ez már egy másik szint. Remélem, ez normális.
2016. márc. 12. 22:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Felnőttél.

Légy boldog a kisfiaddal. :D

2016. márc. 12. 22:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Átmeneti állapot.
2016. márc. 13. 09:55
 3/4 bandi6891 válasza:
Valószínű fejben dől el.Keresni kell a lehetőségeket.Még azért nem vagy nyugdíjas,de szerintem ugyanazt az energiát már ne várd vissza.
2016. márc. 13. 21:44
 4/4 anonim válasza:
A szürke hétköznapok... Vegyél egy 328i BMW-t és ujra tudsz izgulni ;)
2016. márc. 15. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!