Miért csak a külső a fontos?
Ez eléggé sarkított így.. bár tudom, költői kérdésnek szántad.
Mindenestre én az érzéseimre hallgatok mindig..
23L
Nem arról szól, hogy nem vagy topmodell, hanem hogy nem tetszel az illetőnek és kész
Volt egy film amelyikben volt egy pasi akitől minden csaj az osztályból undorodott, de nekem bejött.....még józan szemmel sem mondhatom, hogy csúnya, szóval nem értem mi nem tetszett nekik benne
Látod, erről van szó. Nem az számit milyen vagy, hanem a másik kedvel-e téged vagy sem. Persze nehéz nem kedvelni egy exotikus, fit, jóillatú, humoros, intelligens szépséget, tehát a külső ad egy valószinűséget, hogy mekkora esélyed van egy srácnál ( 10%, 50%, 100%, stb. )
a kulso alt tukrozi a belsot..
kulsoleg latod, ki a divatmajom, ki sablonember, ki az erdekesebb tipusba tartozik. meg ahogy oltozkodik, le lehet vonni a kovetkeztetest a szemelyisegerol, milye szinesen oltozik, milyen a hangja stb. stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!