Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért csak a külső a fontos?

Miért csak a külső a fontos?

Figyelt kérdés
Miért nem lehet csak szeretni, nem mindig azt nézni, mennyire topmodell valaki? Csak szeretni, hallgatni az érzéseinkre, a lelkünk és szivünk vágyára...
2010. ápr. 6. 13:56
 1/8 anonim ***** válasza:

Ez eléggé sarkított így.. bár tudom, költői kérdésnek szántad.

Mindenestre én az érzéseimre hallgatok mindig..

23L

2010. ápr. 6. 14:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom de nekem nehéz azt szerelemből szeretnem akinek nem tetszik a külseje. Van ilyen lány, tiszta rendes és tök jó lenne pl. feleségnek, de mégse tudom szeretni úgy ahogy kéne mert nem néz ki extrásan.
2010. ápr. 6. 14:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
igen, nm tudsz valakit teljes mértékben szeretni, ha pl undorodsz tőle :)
2010. ápr. 6. 14:20
 4/8 anonim ***** válasza:
De nem kell undorodni tőle! Csak nem különösebben szép. Nem fekélyes arcú bibircsókos nagyorrú öregasszonyokra/bácsikra gondolunk!
2010. ápr. 6. 14:24
 5/8 anonim ***** válasza:
A belső nagyon fontos, csak ha találkozol egy ismeretlennel, akkor nem azt fogod rajta látni, hogy "Jé, ezt a sorozatot én is szeretem!" stb., hanem azt, hogy hogy néz ki!:D
2010. ápr. 6. 14:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem arról szól, hogy nem vagy topmodell, hanem hogy nem tetszel az illetőnek és kész

Volt egy film amelyikben volt egy pasi akitől minden csaj az osztályból undorodott, de nekem bejött.....még józan szemmel sem mondhatom, hogy csúnya, szóval nem értem mi nem tetszett nekik benne

Látod, erről van szó. Nem az számit milyen vagy, hanem a másik kedvel-e téged vagy sem. Persze nehéz nem kedvelni egy exotikus, fit, jóillatú, humoros, intelligens szépséget, tehát a külső ad egy valószinűséget, hogy mekkora esélyed van egy srácnál ( 10%, 50%, 100%, stb. )

2010. ápr. 6. 16:07
 7/8 anonim ***** válasza:

a kulso alt tukrozi a belsot..

kulsoleg latod, ki a divatmajom, ki sablonember, ki az erdekesebb tipusba tartozik. meg ahogy oltozkodik, le lehet vonni a kovetkeztetest a szemelyisegerol, milye szinesen oltozik, milyen a hangja stb. stb.

2010. ápr. 6. 17:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem fontos a kisugárzás :) Valaki egyből szimpi első ránézésre valakit meg még nem is ismersz de már nem szimpi! Ha valakit még nem ismersz pillanatnyi összbenyomás alapján ítélsz meg! Am meg csak olyanba lehetsz szerelmes aki külsőre is bejön plussz a személyisége is teccik:)
2010. ápr. 10. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!