Miért nem tudok feloldódni?
Szóval ismerek viszonylag sok embert, de a legtöbbel csak köszönőviszonyban vagyok, mert egyszerűen nem tudok velük miről beszélni. Vagy elmegyek egy társasággal valahova, akkor mindenki dumál, én meg csak ülök kukán, ha mond valaki egy poént azon nevetek, vagy mondom h "jajj én is", de pl nem mesélek semmit, de nemtudom miért. egyszerűen nem jut eszembe semmi, meg nem tudok hozzászólni ahhoz amit mondanak :(
Van 2 barátom, akikkel tudok beszélgetni, de örülnék ha több jó barátom is lenne, akikkel együtt tudunk mókázni meg minden. 15/l vagyok
Valoszinuleg felsz felvallalni magadat, es az eletedet masok elott.
Szivem szerint azt mondanam, gyakorolj.
Minden nap vedd vegig, hogy mit meselnel el egy "kepzeletbeli embernek".
Irj naplot, amibe oszinten kibontod magadat. ( nem kell, hogy megmaradjon (tehat csak gepeld ki magadbol).
roblj meg nyitni kifele, es ne torodj azzal, hogyha esetleg unalmasnak talalnak. Bele lehet jonni.
Amikor beszlegetsz valakivel, ne humoros akarj lenni ( az elejen nem fog menni) csak szimplan oszinte. Es ne gondolkodj annyit, csak beszelj. :P
bocs hogy offolok...
de én is ugyanilyen vagyok és tök szar érzés,hogy mindenki félénknek hisz.a jó barátaimmal fel tudok szabadulni,de sajnos nem mindenkivel :(
14/L
A felenkseg altalaban abbol fakad, hogy nem mered felvallalni magadat. Mindenekelott azt a kerdest tedd fel magadnak, hogy mi miatt? Felsz az alutasitastol? Megszegyenulestol?
felesleges. Az emberek nagyjabol magasrol tesznak arra, hogy milyen vagy. Szinte barkinek barmit elmondhatsz, nem szamit probalj vad idegenekkel beszelgetesbe elegyedni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!