Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Baj lehet velem? Nem merek...

Baj lehet velem? Nem merek nyitni a lányok felé.

Figyelt kérdés

Szóval az van hogy már elmúltam 20, de még soha nem volt senkim. Másfél éve próbálkoztam egy lánynál, de csak az lett a vége hogy "legyünk haverok". Nem iszom és nem voltam részeg soha. Sokan említették hogy rúgjak be egyszer, de nálam az önbecsülés és az erkölcs mindig nyer és ezt jónak érzem.

Azóta nem próbálkoztam újabb lányoknál, mert előre féltem hogy mi lesz a vége a dolognak, de ugyanakkor nyomaszt az is hogy egyedül vagyok :S

Mit gondoltok?

(fiú vagyok de talán ez ki is derül a szövegből)

2010. ápr. 6. 09:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Menj fel egy párkereső oldalra, ott bármit mondhatsz magadról, ha pedig találkozol fent egy hozzád illő lánnyal, akkor találkozzatok. Lehet, hogy nem ez a legjobb megoldás, de ha nem mersz nyitni, akkor ez lesz a jó.
2010. ápr. 7. 18:32
 12/13 anonim ***** válasza:
Próbálj meg nyitni a lányok felé. Ne legyél zárkózott és próbáld ki az új dolgokat. Rúgj be azzal sincsen semmi gond, ha nem csinálsz belőle rendszert. =)
2010. ápr. 8. 21:53
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem lehet baj veled,hiszen csak annyi,hogy egy picit félénk vagy,és túl jónak neveltek.Annyit tudok javasolni neked lányként,hogy nem kell rágörcsölni a helyzetre,majd minden magától fog alakulni,ha eljárogatsz ide-oda.Mehetsz egyedül is,ha nem akarsz berúgni,akkor nem kell,mehetsz haverokkal,bárhova,bármeddig,stb.Használd ki a lehetőségeidet,és legyél jófej a csajokkal.Amelyik odamegy hozzád,jó hosszan beszélgess el vele,sose legyél tolakodó,és ne görcsölj közben!Ennyi.

Én ha pasi lennék...:$ Istenem,de könnyebb lenne az élet,mint így,lányként.:P

2010. ápr. 9. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!