Baj lehet velem? Nem merek nyitni a lányok felé.
Szóval az van hogy már elmúltam 20, de még soha nem volt senkim. Másfél éve próbálkoztam egy lánynál, de csak az lett a vége hogy "legyünk haverok". Nem iszom és nem voltam részeg soha. Sokan említették hogy rúgjak be egyszer, de nálam az önbecsülés és az erkölcs mindig nyer és ezt jónak érzem.
Azóta nem próbálkoztam újabb lányoknál, mert előre féltem hogy mi lesz a vége a dolognak, de ugyanakkor nyomaszt az is hogy egyedül vagyok :S
Mit gondoltok?
(fiú vagyok de talán ez ki is derül a szövegből)
higgy abban, hogy létezik valaki, akivel teljesen összeilletek. ne keresd Őt, sodródj az eseményekkel, és majd összehoz benneteket a sors ^^
innye, de szentimentális lett XD
Ne legyél unalmas. Ha udvarolsz, szórakoztatónak kell lenned. Figyeld meg a többi fiút, mitől sikeresek. Lehet, hogy még magadat sem szórakoztatod. Élvezd az életet, úgymint zene, könyvek, film, tánc, kirándulás, sportjátékok, stb.
Előbb egyedül, majd párban...
Menj el papnak vagy kasztráltasd magad.
És jól jegyezd meg, egy kis etyepetyéért megéri színlelned magad, nem olyan nehéz.
Szija!
Ha nyomasztod magad hogy nem találsz magadnak csajt akkor tényleg nem fogsz találni.. Járj el bulizni haverokkal vagy ismerkedj meg uj emberekkel.. elöbb utobb valaki ugyis felfog rád figyelni.. egyébként hogy nézel ki?
az ivás dolog az nem elöny szerintem egy lánynál de mindenki életében vagyishát az emberek többsége berug legalább egyszer. Vagy járj el társaságokba és probálj meg feloldodni.. nekem is ugyanez volt a bajom,visszahuzodó voltam csendes meg minden, de mára már szeretek uj embereket megismerni.. nyitott vagyok sok dologra.. szerintem neked is nyitottnak kell lenned és sikerülni fog.sok szerencsét.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!