Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Akkor most mazochista vagyok?

Akkor most mazochista vagyok?

Figyelt kérdés
Ha valaki meg üt akkor annak nem örülök ès azt nem élvezem viszont ha meg sérülök,elesek,meg vágom magam azt nagyon. Van egy fiu az osztályba akibe szerelmes voltam és régen folyton piszkált ugy mond folytogatott meg ilyenek de nem ugy hogy bármi bajom legyen es azt is nagyon élveztem! Akkor most mazochista vagyok?

2016. ápr. 10. 00:31
 1/5 anonim ***** válasza:
20%

Nem.

Csak szereted, ha sajnálnak vagy figyelnek rád, vagy megmutathatod, hogy ami nem öl meg megerősít.

A fiút meg azért szereted, ha fojtogat, mert ki vagy éhezve a szexre.

2016. ápr. 10. 11:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Ennyiből még nem mondanám, hogy mazochista vagy, legfeljebb csak figyelem- és szeretethiányos, illetve igényled az erőteljes ingereket. De ha mazochista lennél, azzal sincs semmi gond, legalábbis ha tudod, hogy hol a határ, nem teszel kárt magadban és másnak sem hagyod.
2016. ápr. 10. 19:21
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és tudom hol a határ
2016. ápr. 13. 21:13
 4/5 anonim válasza:

Szerintem nem vagy mazochista.

A fojtogatás meg lehet, hogy azért tetszett, mert szerelmes voltál a fiúba. (Sajnos, én is szerelmes vagyok valakibe, akibe nem akarok, így tudom, hogy furcsa dolgokat válthat ki az emberből a szerelem. Én például úgy érzem, 100%-ig megbízom benne, akár az életemet is rábíznám - pedig nem járunk, nem is akarok járni vele, és barátnője is van.)

2016. ápr. 18. 01:02
 5/5 anonim válasza:
A legfontosabb az hogy improvizalj. Vedd elo a csillamponidat es tedd ot feltekennye, HIDD el menni fog
2016. ápr. 20. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!