Hogy tudom elfojtani a sírást? Az baj, ha szinte minden nap elalvás előtt kb. fél órát sírok?
Mindenre. Néha végigfut előttem az egész életem.
Hogy milyenek velem a suliban is a többiek. Hogy hogy lehetne anyukámékkal is kicsit jobbá tenni a visznyunkat... Ilyenek. Volt már olyan is, hogy arra gondoltam, milyen jó lenne meghalni.
Meg néha arra, hogy hogy tudnám abbahagyni a sírást.
velem is tök ugyanez van,
mindig mindenen sírok
ha meghallom a kedvenc zenémet attól szoktam nagyon
pedig nem szomorú zene de akkor is :s
14/L
Én tavaly voltam ugyanígy.Magántanuló lettem és pszichiáterhez jártam.Szerintem neked is jó lenne szakértő tanácsát kérni.Sokat segít hidd el.Már újra járok iskolába.Persze, sokszor van, hogy rám jön a sírhatnék, de olyankor arra gondolok, hogy szörnyű lenne megint újrakezdeni.
Kitartás!
13/L
"A válasz megírásának időpontja: 04-08 12:29"
Ebben a korban van ,az életre felkészülés.Ezt az életet nehezen tudod egyensúlyban tartani :
-sok a tanulni való
-nem értenek meg a szüleim
-mindenki ellenem van s t b.
Stresszeled magad.Nem szabad. Van egy 11éves fiam,és nagyon jó barátok vagyunk.Ha gondjaid vannak én szívesen segítek a lelki támogatásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!