Mi az hogy belső hang?
Figyelt kérdés
Sokan szokták beszélni valami belső hangról. Ez mi? Csak én nem hallok hangokat? Vagy hogyan kell ezt elképzelni, olyan mintha egy hangot hallanál vagy csak megérzés vagy mi? Van ilyen egyátalán?2010. ápr. 5. 20:42
2/6 anonim válasza:
Van. Tudtommal ez az, amivel megkülönbözteted a jót és a rosszat. Megérzésszerű inkább. Olyan spirituális dolog, nem nagyon értek hozzá...:)
3/6 anonim válasza:
+Ha hangokat hallanál az már baj lenne...(skizo:P)
5/6 anonim válasza:
erről eszembejutott vmi amit tegnap olvastam :
"Én teljesen normális vagyok, a hangok is megmondták."
bocsi az offért de nem hagyhattam ki.
am. kérdésedre válaszolván szerintem is a megérzés
6/6 anonim válasza:
helló
én szerintem is az, amivel meg tudjuk különböztetni jót és rosszat. evvel kapcsolatban mondják azt, hogy "hallgassunk mindig a szívünkre" olyankor erre a belső hangra gondolnak.
ha vétünk, az sem lehet akkora baj, hisz utána megint megszólal bennünk, hogy "halló nem jót tettél", ezt pedig már lelkiismeretnek nevezik. :)
üdv
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!