Ugye nem csak én vagyok aki rühelli ezt a húsvéti locsolkodást?
persze nem magára az ünnepre gondolok, csak ezekre a hülye szokásokra amik vannak
23/f
A legtöbb városi proli gyűlöli, de aki élt falun, annak mindig menni kell locsolkodni :)))
Én személy szerint nem vagyok keresztény, se pogány ( tulajdonképpen vallásom sincsen, a deizmus áll a legközelebb hozzám ), és ezt az egészet egy bulinak fogom föl.
Lányok, ti pedig el fogtok hervadni, meglátjátok! :))
nah...én keresztéy vok és azt hallottam, h ez a szokás puszta irigységből ered, mivel amikor Jézus megfogant Mária méhében, a többi asszony irigységből leöntözte. Én faluban élek és minden éven 2literes üvegekkel megyünk öntözni és kb 9en, az azt jelenti h 18l vizet kap tőlünk minden lány - most h így belegondolok elég durva -nekem tökmind1 h vízzel öntjük le a lányokat v kölnivel öntözünk, a legjobb az egészben, amikor eggyüttvan az egész party és körbejárjuk az egész falut és közben 1kicsit elbeszélgetünk... A tesóm utál vízzel öntözni, mert szerinte a lányok azt utálják és azt mondja , h minek csináljon vkinek rosszat, ha azzal úgysem jár jól senki...
bocsi ha kicsit hosszú lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!