5 Hónapos babátok mit kap enni? Ebéd vacsora? Mi még mindig 3 óránként eszünk este. Tejpépet rühelli
Szia!
Igaz, h már lassan 6 hónapos lesz a picim, de az étrendje még sz 5 hósnak is megfelel.
Ha reggel nagyon korán kel, 5-6 fele, akkor vagy cicit kap, vagy tápszert(ha a cicit nem fogadja el).
Utána még visszaalszik, 9-fél 10 felé eszik tízórait, az mindig gyümölcs (alma, banán, barack) háztartási keksszel vagy babapiskótával. Általában ezzel már jól lakik, ha nem akkor tápit kap még.
Ebéd 12-fél1 körül, akkor főzelék. Általában én főzök neki. Krumpli, répa, alma, csirkehusi, tök -ezeket keverem, mikor hogy.
Utána alszik, uzsi 3-4 óra fele, ekkor általában tejpépet eszik. A vaniliásat szereti, ill. ízesíteni szoktam gyümölccsel.
Ha 6 fele éhes, akkor szoktam általában üveges gyümölcsöt adni neki, vagy tápszert, attól függ, mennyire nyűgös.
Fürdés után a vacsi tápszer, ezzel alszik kb. 6 órát, és éjjel 2 körül kel, akkor cicizik,és kezdődik minden előről.
Remélem tudtam segítteni.
Boldog babázást!
Nekem azt mondta a védőnő+a dokinő, hogy már ehet csirke-és pulykahúst egy tk. mennyiséget. Most így néz ki egy napunk(5 hónapos múlt 19-én):
reggel cici
9-10 óra cici+tápszer
12-13 óra krumpli+husi+répa vagy
krumpli+husi+alma
krumpli+husi+őszib.
krumpli+répa stb...
ezek különböző variációi
15-16 óra cici+tápszer
19-20 óra cici+tápszer
Most szeretném megpróbálni a tejpépet. Lassan kezdem végülis ráérünk. Kóstoltatom, amit lehet és ahogy tetszik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!