Meg tud engem valaki érteni?
Meg tud engem valaki érteni avyg alapból ilyen hulye lennék? Nem tudom, csak én vagyok így, vagy mások is? Ez a tizenéveseknél normális?
A helyzet az, hogy olyan családból származom, akik gazdagok. Nagyon gazdagok vagyunk, de apám inkább építkezésre költi a pénzt, minthogy nekem vegyen valamit. Én nap mint nap látom 1-2 osztálytársaom, hogy milyen menő, márkás cuccaik vannak és zavar, hogy mindenzt énis megtehetném, mégsem teszem, sőt néha gondba vagyok, hogy mit vegyek fel, mert alig van 2 farmerom és 7-8 pólóm, amit tudok hordani. És ez engem zavar. Én is szívesen mennék a Tally Weijlbe és venném meg a 4000Ft-os pólókat, mennék a Conversebe vagy a Famousba, esetleg a Retro-ba és venném meg a közel 10.000Ft-os pólókat, de miből? Nem kapok zsebpénz, csak kajapénz, azt is heti 2000Ft-ot, amit félreteszek és végigéhezem az délelőttömet, amig haza nem érek. És utána veszek magamnak ruhát. Miért van ez? Én vagyok csak megőrűlve a ruhákért vagy mások is? Normális ez? Hogyan kérhetnék itthon pénzt? Húsvétre kaptam 10.000Ft-ot, de abból is alig tudok venni valamit. Esetleg 2 gatyát vagy 3-4 pólót, de ezek se híres márkák. És hiába, azt ne írjátok, hogy a márka nem számít, nekem igenis számít, mert a nem márkás cuccom 1-2 hét alatt szétesik és így bele sem tartozhatok az osztály-elitbe. Nem leszúrást, hanem megoldást kérek. Segítsetek. :(
Hidd el sokkal tökösebb srác leszel mert megtanulsz a saját lábadon állni:) és lessz türelmed... nem fogsz sipákolni ha nemkapsz meg valamit.... hidd el megfogod ezt hálálni idővel:)
mellesleg a kínaiba olcsó cuccok vannak nameg az angol turiban:D
apukád a lehető legjobban nevel téged:)
KITARTÁS!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!