Mit csinálnál (vissza) ha visszamehetnél az időben? Mit mondanál az akkori énednek?
Nekünk is nagyon nehéz volt kicsinek, mély szegénységben éltünk családsegítőben laktunk, Anya egyedül 'tartott el' hármunkat. Aztán később is voltak gondok, 19 évesen megerőszakoltak...
Rengeteget gondolkodtam azóta ezen. Hogy mit tennék máshogy. De arra jutottam, hogy semmit. Mindennek oka van
És ha az a lényeg, hogy tanuljon belőle az ember. Volt egy boldog időszakom is, és jó visszaemlékezni. Most pedig 2 csodálatos kislány anyukája vagyok. Ha változtatnék a múlton, nem itt lennék, nem így. Párommal 6 éve találtunk egymásra, de már 18 éve barátok voltunk. Ha akkor valaki nekem azt mondja, hogy egy család leszünk, hókon nyomom, az tuti :-)
És nincsenek sztereotípiáim. Tudom, hogy ennek is vége lehet bármikor. De a megélt boldogságot senki nem veheti el. De úgy látom azoknak, akik nélkülöztek, rosszak voltak a családi, baráti kapcsolatai, jobban tudnak örülni kis dolgoknak.
Mindig kell a mélység, hogy aztán érezd a különbséget, hogy most a magasban szállsz. Ha mindig a topon van az ember, akkor.is egyre magasabbra vágyik, mert nem veszi észre, hogy ott a kezében a boldogság, csak ő nem tud örülni neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!