Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Félek, Most akkor biszex leszek?

Félek, Most akkor biszex leszek?

Figyelt kérdés

Sziasztok, hol is kezdjem.

Én a lányokhoz teljes mértékben vonzódom, nagyon szeretnék egy barátnőt. A probléma ott kezdődik, hogy 1-2 hónapja beférkőzte magát a félelem a fejembe, hogy ne hogy meleg/bi legyek.. egy kisebb súly felesleggel küszködök (5-6 kiló) és emiatt megcsökkent az önbizalmam, megnézek más fiukat hogy fú milyen jó lenne ha nekem is ilyen kocka hasam lenne.. sokat stresszelek a dolgon már a meleg poénkodáson sem tudok nevetni, annyira szorongok emiatt... 5.-6. Osztályos koromban előszeretettel gunyoltak melegnek, mivel eléggé puhány voltam, mára már nem ez a helyzet... nem tudom ez lehet e az oka.. válaszokat előre is köszönöm (17/F)

2016. márc. 20. 21:27
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Azért mert nem tudom magam elképzelni férfi mellett :) nem szeretem az össze nem passzoló dolgokat.. félre értés ne essen nincs bajom a melegekkel amig engem nem érint
2016. márc. 20. 22:17
 12/21 anonim ***** válasza:

Akkor miért válnál meleggé?

Fuh

2016. márc. 20. 22:20
 13/21 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs, egyszerűen félek, lehet a mostani sport hiányos életmód teszi nemtudom
2016. márc. 20. 22:28
 14/21 anonim ***** válasza:

Amúgy nekem is volt ilyen, csak okkal. Olyankor bármit mondasz, csak öt percig számít. Én azt hittem, néha még hiszem magamról hogy meleg vagyok. De minden alkalommal, mikor felállt lányra, csak percekig hittem el hogy nem vagyok meleg.

Ilyenkor semmit nem lehet mondani.

Ne agyalj rajta, felesleges, akár van oka akár nincs. Ne vegye ez el mástól az idődet.

2016. márc. 20. 22:40
 15/21 A kérdező kommentje:
Oké, Köszi a válaszokat, elkezdek megint sportolni holnaptól :) lehet megoldodik a gondom.
2016. márc. 20. 22:50
 16/21 anonim ***** válasza:
36%
Amúgy a szőrös, medvésebb, érett, apás férfiak tetszenek jobban vagy a vékony kis cicafiúk? Esetleg izmosabb fiatal felnőttek?
2016. márc. 20. 23:24
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem tetszenek neki fiúk
2016. márc. 20. 23:30
 18/21 anonim ***** válasza:
Akkor semmi probléma. Egyébként is ha nem elégíti ki magát, jobban fogja kívánni a másik nemet.
2016. márc. 20. 23:37
 19/21 anonim ***** válasza:

Illetve mindkettőt.

Hülyeségektől nem kell félni.

2016. márc. 20. 23:38
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :D
2016. márc. 21. 06:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!