Félek, Most akkor biszex leszek?
Sziasztok, hol is kezdjem.
Én a lányokhoz teljes mértékben vonzódom, nagyon szeretnék egy barátnőt. A probléma ott kezdődik, hogy 1-2 hónapja beférkőzte magát a félelem a fejembe, hogy ne hogy meleg/bi legyek.. egy kisebb súly felesleggel küszködök (5-6 kiló) és emiatt megcsökkent az önbizalmam, megnézek más fiukat hogy fú milyen jó lenne ha nekem is ilyen kocka hasam lenne.. sokat stresszelek a dolgon már a meleg poénkodáson sem tudok nevetni, annyira szorongok emiatt... 5.-6. Osztályos koromban előszeretettel gunyoltak melegnek, mivel eléggé puhány voltam, mára már nem ez a helyzet... nem tudom ez lehet e az oka.. válaszokat előre is köszönöm (17/F)
NEM vagy meleg .
Te is írtad azért nézed őket mert a testi adottságaik jobbak .Természetes hogy felmérjük embertársainkat és próbálunk jobbak lenni náluk.Én ha edzőteremben vagyok szintén megnézem a nálam izmosabb /erőseb embereket hogy mit értek el evvel ösztönöve magam is .
Ülj le és gondold ezt végig és te is rá jössz .
+
A lányok is megnézik egymást mégsem mind leszbikus nem?
Meleg: a saját neméhez vonzódik szexuálisan
Biszexuális: szexuálisan mindkét nemhez vonzódik
Heteroszexuális: szexuálisan az ellentétes nemhez vonzódik
Ez alapján nehogy már ne lehessen eldönteni...
Ez nem így működik. Ha most nem érdekelnek a fiúk, 99% hogy később sem fognak. A lányok pedig valószínűleg mindig is fognak.
Amúgy miért lenne ez ennyire baj? Mármint ha bi lennél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!