Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a legnagyobb pofon, amit...

Mi a legnagyobb pofon, amit eddig kaptál az élettől?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 2. 08:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Csalódnom kellett az egyik legbizalmasabb barátomban... :/

17L

2010. ápr. 2. 14:02
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Felsorolom az eseményeket, amik történtek velem és ami után jött ez a szó szerint SEMMI és ez a SEMMI volt életem legnagyobb taslija!

Meghalt a nagymamám - 2003

Elhagyott az apám - 2005

Anyám teljesen össze roppant - 2006

Az életet jelentő barátok elvesztése/Apám vissza könyörögte magát - 2007

A maradék barátok elvesztése - 2008

ÉS így 2009-re jött a semmi, már semmi nem tudott össze törni semmi sem hagyott bennem nyomot! Maradt a semmi az űr, nem mentem sehova, senkivel, semmikor. Csak írtam. Na most ez a padhelyzet úgy összetört, hogy volt amikor a földön csúszva bőgtem, hogy ne kelljen kimennem a házból! Mert olyan voltam mint egy szobor és nem láttam értelmét egy élettelen dolognak a pezsgés közepén lenni..

Most már rendben vagyok, kezdek helyre rázódni. De ez óriási pofon volt!

2010. ápr. 2. 22:41
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
halássérülés, és... hát ezzel az egész :).
2010. ápr. 2. 22:50
 14/17 anonim válasza:
100%

Amikor életem nőjével ott tartottunk, hogy hozzámköltözik, mivel 130km-re lakott tőlem. De ideutazás közben tőlem 120km-re a vonatra lépve eltörte a lábát. Két hét mulva szerelmes lett valakibe, azóta sem láttam.

Nagyon hiányzik, és nem találom az értelmét, hogy miért csinálta velem ezt a sors, hogy kb két órával a életem legszebb pillanatának beteljesülése előtt örökre elvette tőlem azt, aki a legfontosabb számomra :,(

Azóta sem találom a helyemet a világban...

24/F

2010. ápr. 9. 04:52
 15/17 anonim válasza:
100%

Sziasztok!

Engem kirúgtak a munkahelyemről, utána kiderült hogy a páromnak én csak a szeretője vagyok mivel már több éve van egy másik párkapcsolata is, majd egy autóbalesetben lebénultam, és ezután az is kiderült hogy az állítólagos barátaimnak így már nem kellek.

Ezek egy hónap leforgása alatt történtek meg Velem...

Elvesztettem mindent, az egész életemet...

Üdv.

2010. ápr. 9. 05:07
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem rég derült ki, hogy a pasim a legjobb bnőmmel csalt, majdnem fél éven keresztül..

Am. 05:07, ez nagyon durva:(:S

2010. ápr. 9. 19:43
 17/17 anonim ***** válasza:
Ez az utolsó három nagyon szomorú dolog.
2010. ápr. 9. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!