Miert nem mukodik mostanaba az emberek kozt a baratsag?
Azért nem működik,mert az emberek elfelejtik,hogy a barátság egy adok kapok dolog is.A mai időkben mindenki csak a maga érdekeivel foglalkozik,senki mással,és képesek mindenkin végigtarolni,és ha az ő érdekeik útbakerül a barátjával,akkor áttapos rajta.Önzőek,irigyek és szánalmasak.
Szerintem egy barátnak a másik sikerének is örülnie kell,és én örülök is,ha pl. végre jó jegyet kap egy neki nehéz tantárgyból,még ha én rosszabbat kapok is.(pedig maximalista vagyok,és alapjában véve én is szoktam irigy lenni.)DE...ekkor rájövök,hogy ő az én barátom,legjobb baráto,és Ő is örülne az én sikeremnek,ha fordítva lenne.A barátaink mindig mögöttünk állnak,és segítenek ha tudnak.
Remélem neked is hamarosan megváltozik a véleményed erről.
"A mai időkben mindenki csak a maga érdekeivel foglalkozik,senki mással"
Én például itt válaszolgatok a GYIK-on, és már egy csomó embernek segítettem. Viszont utálom a hülye általánosításokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!