Leírjátok nekem ezeket az adataitokat?
14
lány
38-9
164
42 kg
egyéni
fotózás
lakás
d'n'b, rock
nincs
jó felvétel, motor
sztem aranyos, és spontán :D
16/F
42es láb
177centi 65kiló
elegáns,laza. mellény,ing fehér gatya éksezrek stb.
freestyle foci, éneklés(csak kár h nem tudok:D)hülyülés
csepel (többi nem publikus mer jössz autogrammértXD)
r&b omarion ne yo chris brown stb.
nicns háziállatom de midnenféle volt
vágyam sokvan:D
külső: uyge magasság sulyt irtam stilust is nagygábol de nemtuttam elmaygarázni. barna bör(nem roma:D)sötétbarna vasalt haj normál testalkat aránylag izmos, sötétbarna szem
belsöleg: mindig vidám, nagyszáju, kcsit egoista, de közel sem önző , segítökész, kedves de ha felbaszzák akk... aztán midnenekelött hülyexDD am bocs h nemtok irni:D
15/F
45
179cm
68kg
egyéni
gitározás
lakás
rock/metal
nincs
sok van
külső:saját stílus (farmer cuccokat szeretem)átlagos,nem kigyúrt állat
belső:megértő,vicces,kedves,áll.aranyos
17
lány
37-38
162 cm
45 kg
nincs konkrét
alvás XD, film- és sorozatnézés, csillagászat, rajzolgatás
ház
Fall Out Boy
van, egy macska
bekerülni majd az egyetemre
külsőleg: nagyon vékony, barna hajjal, kékeszöldessárgás szemmel
belsőleg: sokat beszélek, kicsit lusta vagyok, és mosolygós
18/F
Lábméret: 43
Súly: 83 kg
Stílus: sportosan elegáns
Hobbi: autó vezetés, versenyzés és minden ami a száguldással és az autókkal kapcsolatos
lakás
Kedvenc zene: sok van, minden stílust szeretek kivéve rock és hasonlók
nincs háziállatom
Vágyaim: eljutni Ibizára, egyszer vezetni egy Ferrari-t és hogy legyen egy normális családom és gyerekeim
Külső: átlagos testalkatú, magas, barna haj, barna szem
Belső: vicces, jókedvű, mosolygós
(nemet billentyuzetem van, sajnos nem tudok ekezettel irni)
ok, kezdem:
17 vagyok, lany, 39es labmeret, 1.73cm, 64kg, csaladi hazban lakom, hobby: utazgatas, jol megszervezett bulik, jo tarsasaggal, futas, sport, filmnezes, azok kozul leginkabb horror, PC,PS3, PSP-n jatszom, szeretem az erdekes embereket, meg azokat akikkel orakig el lehet beszelgetni, a 2 legjobb baratnommel kijarni, hulyulni, egyszoval minden, ami mozgalmas es erdekes. utalom az unalmas embereket, meg akiknek nincs mas szorakozasuk, mindhogy kocsmabol kocsmaba jarkaljanak, meg buli es mas semmi, meg azogat is, akik nagyon gatlasosak, egyszeruen nincs semmi humorerzekuk.
belsoleg neha ordogi gonosz vagyok, neha angyali jo. a kozeputat nem ismerem, sokszor ellentetes tulajdonsagok jellemeznek pl. kedves-mogorva, makacs-engedekeny illedelmes-udvariatlan :)...attol fugg ki mit hoz ki belolem. egyebkent teljesen ontorvenyu vagyok, masoknak eleg nehez megmondania, hogy mit csinaljak. ugy, mint a macska, csak arra hallgat, akit szeret :)
nagyon nyugis vagyok, nem lehet felidegesiteni, amit soha nem birtam az a hisztizes, inkabb megbeszelem a dolgokat, eleg beszedes es vidam termeszetem van. szoktak ram mondani, hogy aranyos vagyok, dehat nem tudom *_*
Zenei stilusom nagyon vegyes(techno, freestyle, drum&bass, rock, reagge, musical, metal)
Hatarozott eletcelom nincs, de valami mozgalmas eletpalyara lenne a legjobb nekem, ahol sokat utazhatok. talan egyes extrem sportban kiprobalnam magam.
A kulsommel elegedett vagyok, amugy magas, barnas-zold szem, gesztenyebarna haj(meg mit irjak? XD) atlagos, kisse sportos alkat,..
diohejban ennyi. bar ez is eleg hosszu lett :)
16
Fiú
43-44
180~185 cm
50~53 kg
nincs, olyan átlagos
msn
panel
Freemasons - If
igen (hörcsög)
nincs
magas, vékony (talpra állított giliszta)
nehezen lehet felhúzni.
13
lány
37-8-9:P
173
50
egyéni
gördeszka,görkori,bmx
ház
sokvan :)
van 2macska,2kutya,2höri :Dtiszta állatkert :D
tetóválós akarok lenni vagy kocsi szerelő
hátt barna félhosszú haj,zöld szem a többitmeg tudod :P
belsőleg:vicces,jófej,segítek ahogy tudok, aki megérdemli :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!