Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ki hogyan oszja be az idejét?...

Ki hogyan oszja be az idejét? Egy nap, vagy úgy általában.

Figyelt kérdés

Sziasztok! Évek óta gondban vagyok az időbeosztásommal, a gyermekkorom miatt szerintem (kb. tiltva volt nekem a szórakozás amíg otthon laktam). Szóval nem tudom, hogyan hozzam egyensúlyba a munkát és a szórakozást, és egyebeket (túl sokáig maradok fenn például).

Érdekelne, hogy Ti, "normális" emberek hogyan szerveztitek meg egy napotokat (megtervezitek-e, mire mennyi időt szántok, és ami eszetekbe jut).

A válaszokat előre is köszönöm! (Aki pedig feszkót levezetni jött ide, annak üzenem, hogy keressen valaki mást, én szeretnék egy problémát megoldani.)

2016. febr. 6. 17:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Nincs egy kötött napirendem csak úgy nagyjából .

Mivel 5 30 kor kelek 10 felé mindig lefekszem aludni hogy legyen elég alvás .Meg eldöntöttem hogy naponta kb 4 órát gépezek iskola után hogy másra is legyen elég időm .Aztán minden nap hagyok egy órát edzeni erre mindig figyelek .8 óra előtt próbálok mindig vacsorázni .Gépezés után ne közvetlen mennyek aludni előtte olvasok kb fél órát + mindennap fürdés .

Hétvégén sokkal szabadabb ha valahová megyek akkor azt nagy vonalakban eltervezem indulás érkezés de amúgy mást nem nagyon .Persze amiket leírtam nem percre pontosan követem de nagyjából megvan a napi lista .

tipp :Írd le miket szeretnél aztán próbáld rendezni .

2016. febr. 6. 19:11
 2/3 A kérdező kommentje:

Reméltem, hogy többen fognak írni, de köszönöm a válaszolómnak, már ebből is sokat tanultam!

Wow, napi 4 óra szórakozás jól hangzik. Két munkamániás szülővel lehetetlen lett volna ezt így "beépíteni" a napomba, de hogy őszinte legyek most pont ez az, ami hiányzik. Minőségi szórakozás, amire sajnáltam a pénzt és az időt. Ideje beszereznem 1-2 jobb videojátékot azt hiszem :)

Neten találtam jópár tippet, remélem fokozatosan át tudom szervezni az életemet. Akárhogy is: ha valaki szeretne még írni, írjon: időnként visszanézek ide!

2016. febr. 7. 16:54
 3/3 anonim válasza:

6:40-kor kelek (átlagos munkanap) reggel felkészülök a sulira. Fél háromkor végzek ott. Hazamegyek rögtön tanulok megcsinálom a másnapra kellő házit ebben a sorrendben:matek, magyar, nyelv stb.

Ez után jön az amiből másnap dogát írunk. Azon belül sorrend: amiből javítanom kell

Töri, nyelv, természettudomány, magyar.

Ez után az ami hosszú munka.

Erre maximum egy órát áldozok. Általában óra előtt mondatom fel valakivel az anyagot, vagy figyelek. Otthon csak félévzáráskor tanulok meg memoritert.pl verseket.

Délutáni elfoglaltságaim változatosak. A nagyszabású munkákat a szabadnapomra hagyom, mint mindent, így az mindig sűrű.

8 órát mindig szánok alvásra. Tehát 22:40-kor alszom el hétköznap.

Különórák: fél-kettő órások/nap. Ha van órám nem kell készülni rá. Készülés max 30 perc.

Közlekedés 30 perc. Tehát ha nagyon elfoglalt vagyok marad 4órám ebből kettő tölthető a szabadban házon kívül. 1 házon belül, 1 ágyon belül, pl olvasás

2016. febr. 10. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!