Ez igaz lenne? Elfutok a problémák elől? (többi lent)
Ha valami probléma történik,pánikszerűen elrohanok. Nagyon utálom ezt!
Minden még pár évvel ezelőtt kezdődött, amikor iskolát váltottam költözés miatt, és egy falusi iskolába kellett járnom. A fiúk iszonyú gyerekesek erre,folyamatosan engem piszkáltak.Felbuktattak,kicsúfoltak,lekövéreztek (megjegyzem,160 cm magasságú,45 kg súlyú lány vagyok,és nagyon rosszul esett),lek*rváztak,az ask profilképemet mutogatták és szerkeztették,leégettek,megaláztak,és szörnyű dolgokat terjesztettek rólam. Nagyon rosszul esett. Azóta már félek bemenni az osztályterembe uzsonnaszünetben,tanítás előtt. Ha én kerülök szóba a társaságban,azonnal pánikszerűen elfutok a másik irányba. Múltkor kiálltam a folyosóra egy negyed órát uzsonnaszümetben,amíg be nem csöngettek,és nem jött a tanár. Megjegyzem,emiatt önbizalmam \önbecsülésem egy nagy nulla.
Miért nem hagyott azt a csőcseléket?
Csak azt lehet megalázni, aki engedi. A te szépséged, értéked és becsületed nem a hulladéktől függ!
Szólj a szüleidnek vagy a tanárnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!